Ki ne hagyd!

2019.06.08. 08:49

A hétvégén vár a Vál-völgyi zsúr

Az 5. Vál-völgyi Zsúr jelmondata: Jöjjünk össze! A gasztronómiai, zenei, szórakoztató fesztivál helyszíne az Alcsúti Arborétum, az ingyenes rendezvény péntektől pünkösdvasárnapig várja a vizitálókat.

V. Varga József

Budapest, 2014. október 9. Korda György és Balázs Klári énekel a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának rendezvényén Budapesten, a Sas utcában 2014. október 9-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A látogatóknak Mészáros László, Felcsút és Tóth Erika, Alcsútdoboz polgármestere egyaránt tartalmas és kellemes időtöltést, emlékezetes perceket és feltöltő élményeket kíván a Váli-völgy egyre népszerűbbé váló turisztikai célpontjában. A produkciók három, a Takarékbank völgy, a Hungarikum alkusz és a Kápolna önkormányzati színpadon sorjáznak. Szombaton bemutatkoznak a környék tehetségei, koncertezik a Kozmix, Fenyő Miklós, Lou Bega, a Desperado, valamint Korda György és Balázs Klári.

A cirkuszi kunsztokat mesejáték előzi, a kicsiket népi fajátékok csábítják. Pünkösdvasárnap fellép Mészáros János Elek, a Révész és Závodi Piramis Évek, az Edda, Kefír és Csordás Tibi, Kis Grófo. Talkshow-ra készülnek a szépkorúak, színpadra lépnek a felcsúti és alcsúti iskolások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!