Ajánló

2022.11.13. 16:00

Kirándulás kutyával? - néhány tipp Fejér megyéből

Amióta kutyám lett, egészen más szempontok alapján választok kirándulóhelyet, mint előtte.

Feol.hu

Fotó: Sinkó Viktória

Azóta odafigyelek pl. arra, hogy ha nyáron megyünk, lehetőleg legyen patak, vagy tó a közelben, hogy kicsit le tudják hűteni magukat, próbálom elkerülni azokat a helyeket, amikről hallottam, vagy már megtapasztaltam, hogy sok a kullancs és igyekszem olyan helyeket választani, ahol ők is és én is jól érezhetem magam. Szerencsére itt Fejér megyében rengeteg lehetőség adódik erre.

Néhány tipp ami kutyusnak, gazdinak egyaránt ideális lehet:

- Pusztavámtól 4 km-re a Vértes Tábortól indulva rengeteg felé bolyonghatunk akár betonozott úton, akár földúton, kinek mihez van kedve.

Fotós: Sinkó Viktória

- Kisgyónon még sohasem sikerült kétszer ugyanazt az utat bejárnunk, mindig felfedeztünk egy új ösvényt, amit követve újabb szépségeit találtuk meg az erdőnek.

Fotós: Sinkó Viktória

- A Gaja-völgy a maga kis szikláival, a csörgedező patakkal, eldugott ösvényeivel, olyan mintha egy mesebeli erdőbe csöppentünk volna.

Fotós: Sinkó Viktória

- Bakonykúti pedig a hatalmas, nyílt területeivel, minden kutyás álma. Gyönyörködhetünk a tájban és a boldogan szaladgáló kiskutyánkban.

Fotós: Sinkó Viktória


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!