Programok

2022.06.22. 07:15

Óriás játékok, koncert és óvodáshétpróba a Vízivárosi Kölyök Juniálison

Két év kihagyás után ismét megrendezik a Vízivárosi Kölyök Juniálist június 25-én, szombaton az OBI Áruház parkolójában. A Pitypang zenekar koncertjével, óriás játékokkal, ovishétpróbával várják a fehérvári gyerekeket, és játékos időtöltést kínálnak a kitelepülő közszolgáltatók és a kéklámpások is.

FMH

Forrás: Pexels

A Vízivárosi Kölyök Juniálist szombaton 9.30 órakor nyitják meg, melyet a Pitypang zenekar koncertje követ, majd 10 órakor kezdődik az ovishétpróba játékos ügyességi, mozgásos feladatokkal. Egész nap lesznek óriás játékok, emellett játékos módon kapcsolódnak a programhoz a kéklámpások – rendőrség, tűzoltóság – és a városi közszolgáltató cégek, a SZÉPHŐ, a Fejérvíz, a Városgondnokság és a Depónia – ismertette a programot tegnap Pisch Norbert főszervező, az ART Kulturális Egyesület elnöke. A 14.00 óráig tartó programon ingyenes a részvétel, szeretettel várják a kisgyermekes családokat.

– A megmozdulások, az összejövetelek segítenek abban, hogy mindenki megtalálja az örömét. Az egész a szeretetről, az egymás iránti figyelemről szól, és ezt megtanulják a gyerekeink is!” – hangsúlyozta Horváth Miklósné, Víziváros önkormányzati képviselője. Hozzátette, az egyéni boldogulás mellett éppolyan fontos a közösségi összetartás is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!