a hely, ahol élünk

2021.08.03. 11:00

Közösségfejlesztés

A Cselekvő Fehérvár közösségfejlesztő programsorozat augusztus első hetében a helytörténethez, a generációk tudásátadásához és az olvasáshoz kapcsolódóan kínál hasznos kikapcsolódási lehetőséget – tudtuk meg az Önkormányzati Kommunikációs Központ honlapjáról.

Péter Kinga Fruzsina

„A hely, ahol élünk” címet viselő székesfehérvári, helytörténeti programsorozaton történő részvétel ingyenes, és igazán színes palettával várja az érdeklődőket. Az augusztus 3-án, kedden 15 órakor megrendezendő „Világháló – generációk tudásátadása, digitális tudásmegosztás” programsorozat heti témája az online vásárlás veszélyei lesznek. Napjainkban rengetegen vásárolnak az interneten keresztül. Számos előnye mellett vajon elgondolkoztak már az online vásárlás veszélyein? Ha még nem, akkor kedden a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban megtanulhatják, hogyan vásárolhatnak biztonságosan. Szintén ezen a napon, vagyis augusztus 3-án, kedden a 16.30 órakor kezdődő Cselekvő Fehérvár Könyvmolyképző programsorozat ezúttal a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban folytatódik „Hozz egy könyvet és vigyél egy másikat!” címmel. A programokról bővebben a facebook.com/cselekvofehervar oldalon lehet tájékozódni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!