harmadik rendezvény

2021.08.25. 15:00

Irodalmi est a Parnasszus kortárs apostolai sorozat keretében

Az Aegis Művészetért és Kultúráért Alapítvány 2021. szeptember 26-án 18 órától a Parnasszus kortárs apostolai irodalmi est sorozat harmadik rendezvényét szervezi meg Székesfehérváron az Igézőben. 

feol.hu

„A Szomjas Szűz titkos hely, gerilla-kocsma, ahol bármi megtörténhet, és meg is történik. Bejutni csak úgy lehet, ha hívják az embert, de ha már bent van, bárkivel (de tényleg bárkivel) találkozhat, beszélgethet, muzsikálhat, iszogathat, biliárdozhat, akár a jelenből, akár a múltból, sőt, egy regényből kiszólítván is. Ide senki sem azért jár, hogy magáról meséljen. Itt csakis mások történetét lehet és kell meghallgatni, az egykori regény-főhős, Cseke András is barátairól, szeretteiről, környékbeli és távolabbi ismerőseiről, szomszédjairól mesél, akik észrevétlenül a hallgatóság (olvasóság) barátaivá, szeretteivé (olykor utálatának tárgyaivá) és ismerőseivé válnak, sőt, sokszor mintha a maguk ismerőseit fedeznék fel bennük. És közben szólnak a dalok… vagy épp nem szólnak.“

A koncerten Szarka Bence ütőhangszeressel lép fel Berta Zsolt. Helyszín: Igéző, 8000, Székesfehérvár, Basa utca 1., Időpont: 09.26. 18:00 A belépés díjtalan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!