Frissen Fejérből

2021.05.27. 16:00

Bringázz a faluban! interaktív játék indult Nagyvenyimen

Elmaradt a településen a hagyományos pünkösdi dalostalálkozó, és a tervezett gyermeknapi programjaikat a szokásos módon, a jelenlegi szabályozás értelmében sem szervezhetik meg.

V. Varga József

Elmaradt a településen a hagyományos pünkösdi dalostalálkozó. Ennek oka részben a zenés-táncos rendezvények szervezésének tilalma, másrészt, hogy a találkozó előadói, a dalkörök, népzenei egyesületek tagjai november óta nem tudtak próbákat tartani, így nem vállalták a bemutatkozást – tájékoztatta lapunkat Mogyorós Mária, a Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtár igazgatója.

A május 29-ére tervezett gyermeknapi programjaikat a szokásos módon, a jelenlegi szabályozás értelmében sem szervezhetik meg, mert a közművelődési intézmények még nem nyithatják meg a játszóházakat, és több programelem – játékos vetélkedők, kalandkamion, ugrálóvár – során nem volna biztosítható a hatékony fertőtlenítés.

A művelődési ház az érdeklődők figyelmébe ajánlja a nagyközség önkormányzata által meghirdetett Bringázz a faluban! elnevezésű interaktív online–offline kerékpáros játékot, amelyről az alábbi linken tudhatnak meg többet a próbázók: http://nagyvenyim.hu/bringazz-a-faluban/.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!