rendezvénysorozat

2020.09.25. 07:10

A magyar népmese hetét tartják Lepsényben

A magyar népmese hete rendezvénysorozatát szeptember 25. és október 2. között rendezi meg a községi könyvtár a településen.

V. Varga József

Forrás: Shutterstock

Csukás István: Süsü, a sárkány – A sárkányfűárus című meséjét ábrázoló rajzokat pénteken 18 óráig lehet leadni a könyvtárban. A mesekvízt szeptember 28-án 10 órától lehet kitölteni ugyanott. A könyvtárban a hamuban sült pogácsák versenyét is megrendezik, a pogácsák leadási határideje szeptember 28., 18 óra.

Az alsós kisdiákok sárkányos akadályversenyének és mesevetélkedőjének szeptember 29-én, kedden 14 órától a művelődési ház ad otthont. A 2., 3. és 4. évfolyamokról négytagú csapatok jelentkezését várják. A mesemondó verseny október elsején 13.30 órakor veszi kezdetét ugyancsak a művelődési házban. Nevezni tetszőlegesen választott magyar népmesével lehet, a mesemondásra alsó és felső tagozatos jelentkezőket egyaránt várnak. A rajzverseny, a mesetotó és a mesemondó verseny eredményhirdetését a művelődési házban tartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!