ne ülj otthon a négy fal között!

2019.12.27. 08:30

Pezsgőfutás és szilveszteri mulatságok várnak megyeszerte

Rengeteg program közül választhatunk ezúttal is. Mutatjuk a kínálatot!

V. Varga József

Asztalitenisz, túrázás és futás – sportos programok Illusztráció: NN

Fotó: NAGY NORBERT

Rendezvény

Kedd (december 31.)

Mór, 20 órától: Szilveszteri bál az Erzsébet téri Művelődési Házban. Játszik a Tutti zenekar.

Nagyvenyim, 20 óra: Szilveszteri batyubál a Kossuth Lajos Általános Iskolában. Zene, tánc, tombola. Muzsikál a Delta zenekar.

Szilveszter a Zichy színpadnál

December 31-én, kedden este 8 órakor kezdődik a Fehérvári szilveszter a Zichy-színpadnál. A bulit Kátai Jr. indítja 20 órakor. A fiatal lemezlovas itt volt tavaly is, s ezúttal is lendületes, táncoltatós slágerpartival érkezik. A Discover Band 22 órától muzsikál, a hetvenes-nyolcvanas évek hangulatával ajándékozza meg közönségét. A Bon-Bon zenekar éjfél előtt fél órával koncertezik. Az éjfélkor elhangzó Himnusz, a köszöntő és a hagyományos tűzijáték után visszatér a Discover Band, fél 2-től pedig Dj Zsiráf gondoskodik a 2020-as év első bulijának zenéjéről. A programhoz kapcsolódóan forgalomkorlátozás várható. December 31-én 14 órától 2020. január 1-jén 10 óráig teljes szélességében lezárják a Mátyás király körutat az Ybl Miklós utca és a Várkörút közötti szakaszon. A Zichy liget 1–9. szám közötti útszakasz zsákutca lesz a Mészöly Géza utca – Malom utca csomópontjától. A helyi és helyközi autóbuszjáratok számára a Dózsa György utat és a Mészöly Géza utcát jelölik ki terelőútvonalként. A helyi járatok a terelőúton lévő megállókat igénybe veszik, kivéve a III. Béla király téri megállót a városközpont irányába.

Pezsgőfutás

Kedd (december 31.)

Gárdony, 9 óra: 35. Szilveszteri pezsgőfutás és Velencei-tó-kör a mozogni vágyóknak. Helyszín: Velencei-tavi Vízi Sportiskola (VVSI). A felhívás szerint: „Búcsúztassuk egy hangulatos futással az évet!” 9 óra: A Velencei-tó-kör rajtja. 10 óra: A 4,5 és a 12 kilométeres pezsgőfutás rajtja. 12 óra: Eredményhirdetés.

Újévi lencse

Szerda (2020. január 1.)

Székesfehérvár, 14–16 óra: Bízva az áldásban és a bőségben, ismét lencsével köszönti az új évet a város. Kora délutántól a szokásos helyen, az Alba Plazánál várják a város polgárait egy adag lencsefőzelékre és egy pohár meleg teára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!