Prémium magazin

2017.05.12. 10:08

Varázslat a Pataki-féle toronyban

A pálinkafőzés művészet: éppen úgy nem lehet kimondani, hogy a vilmoskörtéből vagy a kajszibarackból készülnek a legfinomabb párlatok, mint ahogy azt sem mondhatjuk, hogy Salvador Dali vagy Pablo Picasso volt a világ legnagyobb festője.

Prémium magazin

Fotó: Molnár Artúr

Pataki Attila sem mond ilyeneket a Prémium magazin márciusi számában, de azért titkon mégis úgy gondolja: vilmoskörtéből lehet igazán művészit alkotni. Persze neki is vannak „előtanulmányai”, mint a festőknek: kiwiből, sárgadinnyéből, narancsból, sütőtökből is készített már párlatokat. Méghozzá olyanokat, amelyek a legutóbbi országos Quintessence pálinkaversenyen hat kategóriában is a legjobbak lettek!

Kövessenek a Facebookon is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!