Prémium magazin

2017.01.30. 11:39

Fázós, várakozós, ünnepi

Kedves téli ünnepeinken nem csak szívünket öltöztetjük ünneplőbe, hanem valóban megadjuk a módját a találkozásoknak – díszes, decens külsőségekkel is ünnepelünk.

S. Töttő Rita

Itt egy kis csillám, ott egy kis csipke, lakkbőr körömcipő, szőrmés kapucni, éjfekete selyem, vörös ajkak és bőrszoknyák Fázósan, barátokra, vonatra, üdvözlő üzenetre még várni is jobb így S ha eljő a pillanat, amikor már minden elkészült, smink, frizura, outfit és táska-cipő szett is a helyén, fellélegezhetünk: a legjobbat sikerült kihozni e percben abból, ami adatott nekünk. És ezzel tiszteljük meg a másikat, férfit, barátot, barátnőt, társakat, családot is.

Három grácia, három stílus - fényűző, street fashion és klasszikus (Fotó: Molnár Artúr)

A Fehérvár Szépe 2016-os versenyzői, Dudás Patrícia, a 2016-os királynő, Dula Dorina, Ruzicska Renáta, Tiringer Boglárka és Kovács Alexandra a megújult székesfehérvári vasútállomáson időzött kedvünkért csodás szettekben, megmutatva, milyen is a 2016-os esztendő hanyagul vagy éppen decensen elegáns alkalmi trendje.

Érdekli a Prémium magazin? Kattintson!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!