Hirdetés

2018.05.04. 13:01

Virág, amivel Anyák napján biztos a siker! (x)

Ha sorra vennénk az évszakokat népszerűség szerint, akkor a tavasz minden bizonnyal vezetné a listát.

Ekkor még nincs akkora hőség, mint a nyáron, és az ezerféle illatú természet szinte minden nap a szabadba csábít. A növények új életre kelnek a kertben és az arborétumokban, de a madárcsicsergés és a napsütés is éppen elegendő érvnek bizonyulnak a tavaszi hónapok mellett.

Május első vasárnapján az édesanyáké a főszerep, s ha a leggyakrabban választott meglepetést szeretnénk megnevezni, akkor az biztosan a virág lenne. De milyen fajtát érdemes adni annak a személynek, akiből tényleg csak egy van az egész világon?

Virág és édesség, a tuti befutók

Ez a két ajándék az, amivel biztosan nem lőhetünk mellé. A hagyományos megoldások kedvelői éppen úgy megtalálják közöttük a megfelelő darabokat, mint azok, akik a különleges, vagy éppen kreatív meglepetéseket részesítenék előnyben. Érdemes szem előtt tartani azt, hogy a megajándékozni kívánt szereti-e egyáltalán az édességet, milyen virágokat kedvel, vagy mely fajták sorakoznak már szép számmal az ablakpárkányán. Igen, a cserepes virág egyre nagyobb népszerűségnek örvend tartóssága miatt, így ebben a lehetőségben is megéri gondolkodni.

Tisztelet és mélységes szeretet egyetlen virággal

A rózsa örök klasszikus, s míg a romantika és a szenvedélyes vágy jelképeként a vörös rózsát tartjuk számon, addig fehér párja a tisztelet, a megbecsülés és a szeretet szimbólumának számít. A növények képviselte jelentéstartalomra tehát akkor is érdemes figyelni, ha Anyák napjára keressük az ideális meglepetést. A fehér rózsával biztosan nem lőhetünk mellé, és ha mégis valami extrával szeretnénk feldobni, akkor kedves dekor elemek közül is válogathatunk.

Virágkosarak, a tavasz hírnökei

Sokféle mutatós virágkosárral találkozhatunk napjaink kínálatában, és bár gyakran egyetlen virággal is elmondhatjuk, mit érzünk, de a virágkosarak hatványozottan mutatják meg, mennyire szeretnénk örömet okozni. A gerbera remek választás, de akár többféle, színes, mutatós növény felhasználásával is megalkotható ahonapajandeka.hu szerint a garantált örömkönnyeket okozó meglepetés.

Orchidea cserépben a különleges növények szerelmeseinek

Ha olyan virágot szeretnénk Anyák napja alkalmából választani, mely egyszerre elegáns, különleges és mutatós, akkor az orchidea biztos jó döntés lehet. Abban az esetben viszont, ha édesanyánk számára még egy kaktusz életben tartása is problémás, akkor inkább valami egyszerűbben nevelhető fajtát érdemes választani. Az orchidea kihívás lehet kezdő kertészeknek, de tulajdonképpen nem is olyan nehéz megbirkózni a feladattal. Ha speciális orchidea földet is beszerzünk a növény mellé, körültekintően öntözzük azt, valamint sikerül neki megfelelő helyet találni, akkor csodaszép virágokkal hálálja majd meg.

Virágdoboz, az idei év favoritja!

Ha maximálisan trendi ajándékot keresünk, mely ráadásul különlegességével azonnal elvarázsolja a megajándékozottat, akkor a hatalmas népszerűségnek örvendő virágdobozok közül célszerű választani. Különleges színekkel, mintákkal és alapanyagokkal kombinált dobozokban lapulnak a szebbnél-szebb virágok, amelyek ráadásul a speciális elhelyezésnek és kialakításnak köszönhetően

hosszú ideig frissek és gyönyörűek maradnak.

Az Anyák napja ugyan remek alkalom arra, hogy kifejezzük törődésünket a szeretett személy felé, de ne feledkezzünk meg arról, hogy a valódi, mélyről jövő és igaz érzelmek megmutatkozásához nem szükséges alkalom. Éljünk meg minden pillanatot a maga teljességében édesanyánk társaságában, hiszen számára ez a legnagyobb érték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában