szponzorált tartalom

2020.07.16. 14:49

Azonnali online pszichológiai tanácsadás – videopszichologus.hu

Lelki problémákkal küszködik? Nehéz helyzetben van? Sorsdöntő döntés előtt áll? Vagy csak egyszerűen szeretne pszichésen edzettebb lenni? Ma már teljesen elfogadott, bevett gyakorlat, hogy ilyen szituációkban szakemberhez fordulunk. A videopszichologus.hu olyan rugalmas, modern szolgáltatást kínál, amely megkönnyíti ezt az utat. Lelki tanácsadás, online, korszerűen.

Business Woman In Eyeglasses Online Student Teacher Coach Psychologist, Video Call On Laptop By Webc

A videopszichologus.hu egy olyan környezetben és időben jött létre, amikor egyre inkább általános az a vélekedés, hogy az embernek nem feltétlenül kell egyedül megbirkóznia a problémákkal, hanem ehhez szakember segítségét is kérheti.

Ugyanakkor az említett mai környezet és idő azt is jelenti, hogy az élet felgyorsult, a kihívások gyakoribbak, intenzívebbek. Sokaknak egész egyszerűen nincs idejük és energiájuk arra, hogy a pszichés edzettségükkel foglalkozzanak, tanácsért forduljanak valakihez, vagy hogy gondot fordítsanak a rendszeres mentális feltöltődésre. Mások pedig egész egyszerűen nem találják meg azt az utat, amelyen szívesen elindulnának egy-egy gondterhesebb időszakban.

Nekik ajánljuk oldalunkat, amely összeköti a klienset és a pszichológust, online pszichológiai konzultáció gyors és rugalmas leszervezésére, lebonyolítására ad lehetőséget. A videopszichologus.hu felülete jól átlátható, a szükséges információkat gyorsan megtalálják az érdeklődők, a rendszer pedig könnyedén, egyszerűen használható. Először is regisztrációra van szükség, majd a kreditvásárlást (amely során többfajta, eltérő óraszámú csomagot lehet vásárolni) követően lehet kiválasztani a nekünk megfelelő szakembert. Nagyon fontos, hogy az oldalon elérhető pszichológusok ellenőrzötten megfelelő végzettséggel és szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Szakembereink különböző szakterületeket képviselnek, eltérő neműek és korúak, azaz többféle szempont szerint lehet válogatni közöttük és így megtalálni a számunkra leginkább megfelelő terapeutát.

Ha a kiválasztottuk a pszichológust, máris foglalhatunk konzultációs időpontot. A rendszerben láthatóak a tanácsadók szabad alkalmai. A foglalásról megerősítő emailt kapunk, és a saját fiókunkban is nyomon követhetjük a foglalt időpontokat.

A videopszichologus.hu segítségével a kliens nemcsak bizonyos nehéz, problémás helyzetben kaphat kapaszkodót, segítséget, hanem az oldal lehetőséget biztosít arra is, hogy karban tartsuk mentális állapotunkat, azaz rendszeres lelki tréningen vegyünk részt. Ha szeretnénk magabiztosabbak, pszichésen stabilabbak lenni, eredményesebben teljesíteni a munkában, sikeresebbnek lenni a magánéletben, ahhoz jó és hosszú távon is stabil önismeret, énerő szükséges. Ezeket pedig rendszeresen fejleszteni kell.

Fontos tudni, hogy nemcsak a siker eléréséhez szükséges a pszichés stabilitás, hanem annak megtartásában is fontos. A kimagasló eredmények, a karrier, a magasabb pozíciók mind-mind olyan extra lelki terhelést jelenthetnek, amelyek esetében a pszichológiai tanácsadás kulcsfontosságú lehet stabilitásunk megőrzésében, a stressz kezelésében. Ez a szakszerű pszichés támogatás lehet folyamatos, vagy lehet csak alkalomszerű, ez teljes mértékben személyes igényektől függ.

Az oldalon tehát élethelyzettől függetlenül sok mindenki megtalálhatja számítását legyen szó nehéz helyzetről, sorsdöntő döntésekről, alkalmi, vagy rendszeres mentálist tréningről. A pszichológiai konzultációnak nem célja a személyiség átalakítása, személyiségzavarok és pszichiátriai zavarok kezelése, de fontos támpontja lehet lelki egyensúlyunk, pszichés stabilitásunk megőrzésében.

A klasszikus pszichoterápia nem összekeverendő az online konzultációval, előbbi egy hosszú folyamat, és fontos részét képezi a múltbéli események feldolgozása. Az online konzultáció is lehet hosszú, de ez egyáltalán nem alapfeltétel nála. Az online konzultációról érdemes tudni, hogy elsősorban a jelenre és jövőre fókuszál, a múltbéli dolgokra is kitér(het), de nem kifejezett célja a múlt feldolgozása. A kliens aktuális, problémát jelentő élethelyzetében viszont rendkívül hasznos lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában