szponzorált tartalom

2018.04.27. 16:10

Üzleti megbeszélés a repülőtéren (x)

Ha kevés az időnk, vagy partnerünk csak átutazóban van Budapesten, ám fontos számunkra, hogy megfelelő körülmények között tartsuk a találkozót, akkor a reptéri tárgyalóbérlést nekünk találták ki!

Diverse business group meeting

Fotó: Unspecified

Vannak kényelmesen ráérős, városnézéssel, esetleg vacsorával, borkóstolóval összekötött partnertalálkozók, és vannak a rövid, de ugyanolyan fontos meetingek, ahol felgyorsult életünk és nemzetközi kapcsolataink sűrű napirendje miatt minden perc számít. Természetesen ez utóbbiak esetében is el kell érnünk, a másik fél a lehető legjobb személyes benyomást szerezze rólunk és cégünkről, így egy parkban vagy zajos kávézóban való egyeztetés szóba sem kerülhet. Szerencsére ma már nem csak Amerikában várhatjuk el, hogy a kézenfekvő megoldásért csak kezünket kelljen kinyújtanunk.

Jövet-menet

Amikor üzleti partnereink két járat között szeretnének tárgyalni, vagy csak nagyon rövid ideig tartózkodnak Budapesten, nincs lehetőség őket a belvárosban fogadni. Ezekre a helyzetekre jelenthetnek profi megoldást a repülőtér bérelhető tárgyalótermei, melyek minden szempontból megfelelnek elvárásainknak.

A szolgáltatást igénybe vevők számára leszállás után azonnal kezdődhet is a megbeszélés – nincs várakozás, nincs ácsorgás a tömegben, nem kell tartani forgalmi dugótól, késéstől. A reptér termeiben elérhető a sikeres és hatékony megbeszélésekhez elengedhetetlen infrastruktúra: a magától értetődő wifi-n túl a frissítőktől a projektorokig bármi rendelkezésünkre áll, illetve a helyszínen lehetőség van az aláírt dokumentumok hitelesítésére is. Igénybe vehetünk flipchart-okat, vetítővásznakat, konferencia telefont, igény esetén rendelhetünk cateringet, hostess szolgáltatást és VIP ellátást is.

A Liszt Ferenc Repülőtér SkyCourt Konferencia Központja a 2-es terminál érkezési szintjének 2A felőli oldalán, könnyen megközelíthető helyen helyezkedik el. Bérelhető helyiségei szűk körű, rövid tárgyalások, valamint nagyobb rendezvények megtartására is alkalmasak. A bud.hu honlapon pár kattintással tájékozódhatunk a választékról, és adataink megadásával jelezhetjük foglalási szándékunkat.

Két legyet egy csapásra

A megbeszélés idejére autónkat őrzött parkolóban hagyhatjuk, így a jármű biztonsága miatt sem kell aggódnunk. Sőt, igénybe vehetjük a repülőtér autómosó szolgáltatását is: a megbeszélés alatt a szakemberek kívánságunk szerint elvégzik személygépkocsink vagy kisbuszunk környezetbarát tisztítószerekkel való külső és belső tisztítását, polírozását. Hazafelé tehát megszépült, csillogó autóval indulhatunk útnak – egy eredményes, hatékony, stílusos reptéri tárgyalás után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában