szponzorált tartalom

2019.04.17. 01:00

Ünnepélyes keretek között adták át a bicskei Arany Sas Gyógyszertárat

Családias ünnepség keretében avatták Alma Referenciapatikává a bicskei Arany Sas Gyógyszertárat, a Kossuth téri rendelőintézetben. A Dr. Halász Éva Anikó gyógyszerész által vezetett patinás gyógyszertár megújulva, modern patikabelsővel és bővített termékkínálattal várja régi és új vásárlóit.

Fotó: Ivanics Imre

Az április 4-i ünnepséget Dr. Feller Antal, a Hungaropharma Zrt. vezérigazgatója nyitotta meg. Nyitóbeszédében elmondta, Magyarországon a bizalmi tőke leginkább a gyógyszerészek irányában nyilvánul meg, így nagyon fontosnak tartják, hogy a gyógyszertárak szakszemélyzete méltó körülmények között dolgozhasson, melyre az Alma Referenciapatika-hálózat kiváló lehetőséget biztosít. Hozzátette, a gyógyszertár a betegek fejében jellemzően a betegségekhez kapcsolódik, viszont aki ebbe a megújult gyógyszertárba betér, az a betegségen túl az egészségmegőrzésre is gondolni fog.

Pálffy Károly polgármester az újjászületett gyógyszertár barátságos, derűs hangulatát emelte ki, s azt kívánta, minél többen térjenek be egészségmegőrzés céljából az Arany Sas Alma Gyógyszertárba.

Fotó: Ivanics Imre

Bálint Istvánné, Bicske alpolgármester asszonya megköszönte Dr. Halász Éva Anikó gyógyszerész és munkatársai magas színvonalú szakmai munkáját, hangsúlyozta, hogy a megújult gyógyszertár a város életében is fontos szerepet tölt be, a gyógyszertár sikere Bicske sikere is.

Dr. Lázár Szabolcs, a Patika Management Kft. ügyvezető igazgatója gratulált a megújult gyógyszertárhoz, kiemelte, hogy az átalakítással egy előremutató, időtálló, 21. századi patikabelső jött létre.

Fotó: Ivanics Imre

Dr. Halász Éva Anikó zárásképpen megköszönte a Referenciapatika Program megvalósításában nyújtott segítséget, partnerséget, továbbá méltatta kollégái kitartását, lelkesedését és az átépítés során biztosított magas színvonalú, szakmai kiszolgálást. A gyógyszerész asszony elmondta: egyedül nem tudta volna megvalósítani a végrehajtott fejlesztést, miként a sokrétű szolgáltatást is az Alma hálózathoz való csatlakozással képes biztosítani. Hűséges betegeik és vásárlóik mindig számíthatnak aktív segítségükre, tanácsaikra, adott esetben kedvezményekre.

A megnyitó ünnepélyes szalagátvágással és a referenciapatika tanúsítvány átadásával zárult. A rövid ünneplést követően azonnal megnyílt a gyógyszertár, hiszen az ajtóban már izgatottan várakoztak a vásárlók. Igaz, az átalakítási munkálatok alatt sem találtak zárt ajtókra, megszokták, hogy az Arany Sas Gyógyszertár mindig rendelkezésre áll. Mostantól Alma Referenciapatikaként is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában