szponzorált tartalom

2019.11.21. 01:00

Egy kitűnő patikai webshopot keres? Mutatunk egyet!

A múlt héten sajnos a hideg időnek és a gyermekkoromban édesanyám által sulykolt „sapka sál” kombó nem viselésének köszönhetően megfáztam. Újságíróként nagyon sokat dolgozom otthonról, egy nagyon kellemes környéken, aminek egy szerencsétlen hátránya van, hogy nincs a közelben gyógyszertár. Nekem pedig nagyon szükségem lett volna, valamilyen gyógyszerre, nem vagyok felkészülve ezekre a helyzetekre itthon. Ismerek egy patikát, ami olyan 15-20 perc sétára van tőlem, de egyáltalán nem volt kedvem, ilyen esős időben kimozdulni.

Úgy döntöttem, hogy felnyitom a laptopot és körbe nézek az interneten, hátha találok egy jó patikai webshopot. Ekkor bukkantam rá az Unipatika webshopjára. Igaz, hogy egy fővárosi patikalánc, de szerencsére az egész ország területére szállítanak. A modern, letisztult felület és a hatalmas termékválaszték azonnal meggyőzött, hogy innen szeretnék rendelni. Nagyon egyszerűen ment a vásárlás a gyógyszereim pedig időben meg is érkeztek. Eközben sok minden mást is felfedeztem az oldalon. Mivel úgy gondoltam sokan járhatnak hasonló cipőben, mint én, úgy döntöttem, megírom a tapasztalataimat.

Maga az unipatika.hu weboldal nagyon letisztult, könnyedén megtalálható minden funkció, amire szüksége lehet az átlag vásárlónak. Külön tetszett a termékek kategorizálása és szűrési lehetősége. Egy hozzám hasonló gyógyszertári termékekben nem túl jártas személynek, hatalmas segítség, hogy könnyedén meg tudom találni a tüneteimre a megfelelő terméket. A vásárlás folyamata nagyon egyszerű, mindent könnyedén ki tudtam választani és a kosaramba tenni, amire szükségem volt.

A rendelés véglegesítésekor vettem észre, hogy lehetőség van a hűségkártya számom leadására. Egyből utánanéztem mi is ez pontosan. A hűségkártya tulajdonosok minden termék árából 3% kedvezményt kapnak (kivéve a társadalombiztosítási támogatásban részesülő gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök és az akciós termékek). Ráadásul szintén a kártya tulajdonosok számára 2 hetente megújuló exkluzív akciókat biztosítanak 20, 25 vagy akár 30%-os kedvezménnyel. Természetesen ez is online, gyorsan megigényelhető, szóval ezt meg is tettem, mivel biztosan fogok még rendelni innen. Itt tudják igényelni a kártyát!

Feltűnt, hogy hatalmas termékválaszték szerepel a weboldalon, rákérdeztem az ügyfélszolgálaton, jelenleg is már több, minit 4000 készítmény közül válogathatnak a vásárlók, azonban ez a kínálat is folyamatosan bővül újabb és újabb termékkategóriákkal. Nem vagyok teljesen tisztában, hogy egy átlagos gyógyszertár, milyen széles választékot és mekkora készletet tart, de úgy hiszem, ekkorát csak a nagyobbak tudnak fent tartani. Szintén feltűnt, hogy rengeteg kozmetikai terméket is tartanak. Párom, a legtöbb hölgyhöz hasonlóan oda van ezekért, így neki is megmutattam az oldalt, mondanom sem kell, hogy órákig böngészte a termékeket. Ráadásul pont az egyik őszi kuponnapok zajlott, úgyhogy a kedvezményeket kihasználva meg is rendelt egy nagyobb csomagot.

Mióta figyelem az oldalt, észrevettem, hogy rendszeresen vannak akciók, éppen ezért érdemes feliratkozni a hírlevelükre, ahol mindig küldenek tájékoztatást az éppen aktuális kedvezményekről.

Mindent összefoglalva nagyon jó volt látni, hogy már hazánkban is találni kompetens gyógyszertár webshopot, ahonnan az otthon kényelmében is megrendelhetők a kívánt termékek. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy próbálja ki az unipatka.hu webshopot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában