Szponzorált tartalom

2020.05.12. 12:05

Puma Szakkereskedés Székesfehérváron!

A <a href="http://www.munkavedelemplusz.hu/">Munkavédelem+</a> sikeres webshop tulajdonosa munkavédelmi szaküzletet nyitott Székesfehérváron márciusban (Budai út 135.).

A nyitás óta az első érdeklődőktől kezdődően a visszajáró vásárlókig sokan megfordultak a szaküzletben jellemzően egy Puma Safety vagy egy a Puma Safety-hez kötődő Albatros lábbelivel távozva az üzletből. A felhasználási területek széles spektrumához kapcsolódóan jelentős márkák képviselik magukat, de a központban mégis a 25 féle típusból álló német Puma Safety a meghatározó.

Ügyvezető úr, nem engedik be az üzem területére kollégáját, mert nem megfelelő a bakancsának besorolása? Itt minden lábbeliből teljes méretsor található, azonnal a polcról.

Kedves Vásárló, az a hír járja, hogy ha valamilyen munkavédelmi eszközre van szüksége, itt azt egy forró csésze kávé elfogyasztása mellett lehet megbeszélni, megnézni, avagy felpróbálni.

A kávéjuk pedig finom, és ha már a nagymacska lábbeli is kiválasztásra került, akkor érdemes megtekinteni a prémium ruházatot is! Nos, ezeknél a termékeknél nem mindegy, hogy hol a varrás, szakítsd, ha bírsz!

A Munkavédelemplusz nemzetközileg elismert márkák hazai forgalmazójaként, a PUMA SAFETY mellett a COVERGUARD, a PORTWEST és a CERVA kiemelt magyarországi képviselője.

A Munkavédelemplusz üzleteiben Székesfehérváron és Kápolnásnyéken, valamint a webshopban kapható/rendelhető termékek 100%-ban megfelelnek az EU-harmonizált munkavédelmi előírásoknak és szabványoknak.

A jelenlegi helyzetben továbbra is javasoljuk, keressék fel a Munkavédelem+ webshopot, hiszen a házhozszállítás továbbra is zökkenőmentesen működik.

Munkavédelem+ Szaküzlet

8000 Székesfehérvár,

Budai út 135.

+36 30 921 2222

Nyitvatartás: H-P 8:00 – 16:30

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában