szponzorált tartalom

2019.08.29. 09:15

Ne cseréltesd a szélvédőt, bízd szakemberre a javítást! Szélvédő Fényszóró Klinika Székesfehérvár

Aki autót vezet, tudja, a kavicsfelverődés szinte mindennapos eset. Kivédhetetlen bosszúság, de az időben javított sérüléssel további kellemetlenségeket spórolhatunk meg magunknak. Adrienn 2008-óta dolgozik férjével a Szélvédő Fényszóró Klinika Székesfehérvári kirendeltségén és rendszeresen javít buszokat, illetve kamionokat is az Interspar – Praktiker parkolóban!

Minden egyes sérülésnél, felverődésnél a szélvédő veszít stabilitásából, érzékenyebb lesz a hőhatásokra, könnyebben repedhet. A műgyanta alapú ragasztóval történő javítások tehát arról szólnak, hogy ezt a stabilitást visszaadják a szélvédőnek, esetleges újabb dinamikai hatásokra ne repedjen tovább a sérült felület. Ha nem javíttatjuk időben, vagy nem megfelelően ezeket a károsodott részeket, komolyabb bajunk is lehet belőle. A lényege tehát a szélvédőjavításnak, hogy a gyári szélvédő lehetőleg soha ne legyen kicserélve, mert a gyárban ragasztott stabilitást már nem lehet visszaállítani. A Szélvédő Fényszóró Klinika az egész Dunántúl északi részét lefedve biztosít precíz munkavégzést a sérült szélvédőkön át a biztonságos közlekedést nyújtó fényszórókig 2006-óta. Miért fontos a kiemelt szakértelem? A szélvédőjavítás egy olyan hivatás, ami nem igényel kifejezetten iskolai ismereteket, ezért nincsen mögötte hivatalos ellenőrző szerv, éppen ezért sajnos bárki megpróbálhatja, megrendelheti a szükséges eszközöket internetről egy angol nyelvű oktató videóval egyetemben. Csakhogy, aki nem beszéli jól a nyelvet és nem érti az instrukciókat, lemaradhat fontos információkról, ezáltal nem tudja elsajátítani az elvárható követelményeket, tehát nem tudja 100%-osan elvégezni a munkát, a megfelelő rutin elsajátításáról nem is beszélve.

A Szélvédő Fényszóró Klinika hat telephelyen (Budapest-Érd, Székesfehérvár, Veszprém, Mosonmagyaróvár, Keszthely, Sopron) biztosít minden igényt kielégítő szakmai hozzáértést az Észak-Dunántúli régió területén 2006 óta. Munkájuk egyenlő a garanciával! Az általuk végzett munkára élettartam garanciát vállalnak (nem eredeti szélvédő esetén egy évet), ezzel is bizonyítva szakmai felkészültségüket és a magas elvárásoknak megfelelő technológiát, ami a legjobbak közé emeli őket. Vallják, hogy amíg gazdaságos, minden szélvédő sérülést javítanak, de ne várjunk a javítással! Fontos, hogy amint tehetjük, gondoskodjunk sérült szélvédőnk szakszerű javításáról, hiszen az idő múlásával, az időjárás viszontagságainak kitéve szennyeződéssel töltődik fel a károsodott terület, amit utólag már nem lehet kitisztítani. A Szélvédő Fényszóró Klinika éppen ezért olyan névjegykártyával rendelkezik, ami a hátoldalán tartalmaz egy átlátszó matricát, amellyel érdemes azonnal leragasztani a sérült felületet, míg el nem érünk a legközelebbi javító műhelyig. A repedést magát nem szabad leragasztani, mert nem tud kiszáradni. A szélvédőkön túl A fényszórók polírozása is kiemelten fontos a közlekedésben résztvevő autóknál. Ez önmagában egy felújítást jelent, nincsen szükség tehát cserére, vagy akár kiszerelésre. Ha már opálosodott, besárgult a búra, érdemes felcsiszoltatnunk. Ezzel az eljárással 95%-osan tudják felújítani a fényszórókat, autólámpákat.

Telephelyek, elérhetőségek: Budapest-Érd: Tesco parkoló, Budafoki út 2., +36 20 430 7117 Székesfehérvár: Balatoni út 42-44., +36 20 357 0448 Veszprém: Tesco parkoló, Külső-Kádártai út 1., +36 20 540 6545 Mosonmagyaróvár: Tesco parkoló Királyhidai út 42., +36 20 452 0995 Keszthely: Martinovics utca 57., +36 30 387 5360 Sopron: Tesco parkoló Ipar körút 30., +36 20 281 7905

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában