szponzorált tartalom

2018.12.06. 01:00

Miért pont Lenti és a Thermal Hotel Balance****?

A Thermal Hotel Balance**** Lenti egész évben várja a vendégeket közvetlen összeköttetésben a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparkkal! Akár egy rövid pihenőre vagy hosszabb kikapcsolódásra vágyik, Lenti tökéletes választás:

  • Zala megye egyik legújabb négy csillagos szállodája modern, mégis természetközeli környezetben helyezkedik el.
  • A közvetlen átjárónak köszönhetően a vendégek télen is kényelmesen fűtött folyosón fürdőköpenyben sétálhatnak át a Lenti fürdőbe.

  • A város három határ közelében helyezkedik el… Így, aki Lentit választja, gyakorlatilag egy külföldi nyaralásra is befizet!
  • Itt tényleg mindenki megtalálja a számítását! Az idősebb generáció számára gyógyvíz, energiapark, senior programok, a természet kedvelőinek a zalai dombságok és erdők (pl.: vétyemi ősbükkös), míg a kultúra és történelem szerelmeseinek az Őrség, Göcsej, az igazi nyugalomra vágyóknak pedig a Hetés nyújt maradandó emléket! A családosok számára pedig a gyerekjátszón és a szabadtéri játszótéren egy igazi egyediség: az óriások birodalma biztosítja a felhőtlen kikapcsolódást.

  • Több egyedülálló látványossággal és programmal rendelkezik a környék, amelyek összeadódva valóban feledhetetlenné teszik a tartózkodást! Az ország leghosszabb erdei kisvasút vonala, a magyar „maginot-vonal”-nak is nevezett pákai bunkerek és a híres légópince, budafapusztai arborétum, az első kőolaj lelőhelyek emlékei, bivalyrezervátum, suttogó templom, az Őrség és még folytathatnánk…
  •  

  • A külsős programokhoz a szálloda grátisz sporteszköz kölcsönzést biztosít: nordic walking botok, smoovey rezgőgyűrűk és kerékpárok… Aki pedig a szállodán belül szeretné eltölteni az idejét, annak heti 4 alkalommal aquafitness, hatszor torna, egy alkalommal jóga áll a rendelkezésére. Ezen kívül bingó estekkel, ördöglakatok délutánjával és szervezett programokkal várják a vendégeket időről-időre!
  • A Thermal Hotel Balance**** a korlátlan wellness élményeken túl rengeteg programmal és csodás környezettel várja az érkezőket!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában