Hirdetés

2018.11.16. 09:43

Mediaworks Hungary Zrt. – Magyarország egyik legnagyobb kiadói vállalata

A Mediaworks központi tevékenysége, a klasszikus újságírás, az újságok és magazinok által nyújtott információközlés, a minőségi tartalom előállítása.

A Mediaworks Hungary Zrt., ismert és közkedvelt napilapjaival, a Nemzeti Sporttal, a Világgazdasággal, 14 megyei napilappal, női, bulvár, gasztro, ifjúsági és sport magazin portfóliójával, digitálismédia-termékeivel, nyomdáival Magyarország egyik legfontosabb médiavállalata.

A Mediaworks központi tevékenysége, a klasszikus újságírás, az újságok és magazinok által nyújtott információközlés, a minőségi tartalom előállítása. A „Content first”, azaz „Első a tartalom” szlogen azt hivatott kifejezni, hogy a vállalat hisz a tartalomban, invesztál bele és ezt tartja egy médiavállalkozás legfontosabb alapkövének.

A Mediaworks Hungary Zrt. több mint 1200 munkavállalót foglalkoztat országszerte. Fő tevékenységünk a tartalomkészítés, melynek eredményét több csatornán keresztül juttatjuk el az olvasókhoz és felhasználókhoz. Tevékenységünk középpontjában az ember áll. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink feladatköre motiváló legyen, munkájuk megelégedéssel töltse el őket. Az is kiemelt szempont, hogy munkatársaink optimális körülmények között dolgozzanak, hogy kihozhassák magukból a maximumot. A Mediaworks-nél dolgozni egyenlő azzal, hogy érezzük a média sokszínű világának lüktetését, és minden csatornán alakítjuk a szórakoztatás és tájékoztatás jövőjét.

A Mediaworks Hungary Zrt. hosszú távú stratégiai célja a hatékony emberi erőforrás gazdálkodás, a munkavállalók munkaképességének és motivációjának fenntartása. Vállalatunk lehetőséget biztosít munkatársai szakmai fejlődésére, ismereteik bővítésére. Kiemelkedően fontosnak tartjuk a megfelelően képzett munkaerőt, ezért a Mediaworks céljai közé tartozik az is, hogy felkutassa és gyakorlati tapasztalatszerzést biztosítva, előmozdítsa a munkaerőpiacra frissen kikerülő tehetséges fiatalok szakmai boldogulását, egyúttal megtalálja és megtartsa azokat az ígéretes gyakornokokat, akik a jövő sikerének biztosítékai lehetnek. A Mediaworks gyakornoki programja lehetőséget biztosít hallgatói státuszban lévő, illetve friss diplomás pályakezdő fiatalok számára, szerkesztőségi (újságírás, fotózás, tördelés) és kiadói (marketing, piackutatás, HR, IT, pénzügy) területen egyaránt. A gyakornoki program időtartama 6-12 hónap. Gyakornokaink számára olyan szakmai munkát és mentorálást biztosítunk, melynek során az elméleti tudás piacképes gyakorlati tapasztalattá válik.

 

MediaWorks Portfolio

MediaWorks Digitális Portfolio

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában