Hirdetés

2020.04.30. 16:55

„Májusi eső aranyat ér.” Hogy ne ázz és fázz, vásárolj esőkabátot online, bomba árakon!

Regatta, Dare2b eső- és szélkabátok teljes választéka vár akár 70% kedvezménnyel.

Az angol cég teljes kínálata megtalálható webshopunkban. Női, férfi és gyerek esőkabátok, túrakabátok, kerékpáros kabátok az egész családnak. A termékek oversize méretekben is rendelhetők.

Esőkabát kisokos: minden, amit az esőkabátról tudni érdemes

A legfontosabb, hogy eldöntsd, milyen körülmények között szeretnéd használni az esőkabátot, ennek függvényében kell kiválasztanod a kabát vízállóságát. Összeállítottunk neked, hogy mire figyelj:

Vízlepergető anyagnak nevezzük, amikor az anyagot bevonják egy víztaszító réteggel. Ez a fajta impregnálás védelmet nyújt a vizes, szeles időjárás ellen. Ezt a vízlepergető réteget néhány mosás után újra kell kezelni, vagyis impregnálni, mivel a legtöbb mosószer egy idő után leoldja. Vízlepergető anyagok általában a csendesebb szitáló esőben nyújtanak védelmet.

Vízhatlan anyagok teljesen „zártak”, sem a vizet, sem a levegőt nem engedi át. Ezek a nejlon esőkabátok rövid ideig nyújtanak védelmet az esőben. Hátránya, hogy nem szellőzik, rugalmatlan, kényelmetlen és hosszabb ideig viselve a pára belül fog kicsapódni. Ezért csak gyors megoldásként javasoljuk.

Vízálló anyagok a Regatta specialitása. Az anyagon lévő mikro méretű lyukak, azaz membránok biztosítják a vízálló és egyben lélegző technikai esőkabátok működését. Ezek az esőkabátok teljes védelmet és kényelmet nyújtanak aktívabb mozgás közben, még a legzordabb időjárásban is.

Ne maradj le akciós esőkabátjainkról és további termékeinkről! Nézz körbe streetsport.hu webáruházunkban és rendelj kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan, több száz akciós termék közül online.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában