PR

2017.10.02. 00:09

Kondákor Zsófi szépségtitkai (x)

Az ősz közeledtével évről évre előkerülnek azok a praktikák, melynek segítségével kívül-belül megújulhatunk. A sikeres színésznő és családanya, Kondákor Zsófi most bepillantást engedett mindennapi rutinjába, és elárulta, hogyan spórol időt a rohanós hétköznapokon.

 

„Számomra a szőrtelenítés mindig is sarkalatos pont volt a reggeli készülődés során. A létező összes módszert kipróbáltam már, és mondanom sem kell, hogy amíg az egyik nem jelentett tartós megoldást, addig a többit a bőröm nem hálálta meg.”

Zsófi egy színésztársa ajánlására kereste fel az Aesthetica Orvosi Központot, hogy végérvényesen leszámoljon a zavaró szőrszálakkal.

„Már három kezelésen túl vagyok és csupán öt alkalom van hátra. Szinte rögtön elégedett voltam az eredménnyel, ugyanis egyre kevesebbszer kell szőrtelenítenem és a szőröm sűrűsége és erőssége is jelentősen csökkent.”

Szerencsére Budapest után már Székesfehérváron is elérhető az amerikai csúcstechnológiás eljárás, azaz a diódalézeres szőrtelenítés. A célzott hatékonyságú kezelés végleg elpusztítja a szőrtüszőket, ezt követően nem nő többé pigmentált szőr.

Ráadásul, az őszi megújulást most szuper kedvezményekkel indíthatod az Aestheticánál: az 1+1+1 akció keretén belül egy testrész lézeres szőrtelenítése mellé egy másik testrész szőrtelenítése és egy harmadik testrész első kezelése ajándék. A kedvezményre jogosító kuponokat keresd az októberi GLAMOUR magazinban a GLAMOUR-kuponfüzetben.

Bejelentkezés a www.aesthetica.hu weboldalon vagy a +36(40)374-606-os telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában