szponzorált tartalom

2020.07.03. 15:10

Károlyi-Kastély Hotel & Restaurant

Kastélyunk filozófiájának középpontjában a teljes testi-lelki feltöltődés és kikapcsolódás áll. Hagyja maga mögött a tömeget, a város zaját. Szánjon önmagára pár napot, vagy csak egy délutánt és adja át magát a tökéletes pihenésnek! Töltődjön fel nálunk új, pozitív energiával.

Szállodánk a város közelsége, a vidék szépsége és gazdag természeti adottsága miatt kitűnő választás lehet az aktív kikapcsolódást kedvelőknek és a pihenni vágyó vendégeknek egyaránt. Székesfehérvár csupán 20, Mór 11 km-re, a főváros pedig alig egy órás autóútra található. Fedezze fel a Bakony és Vértes festői tájait. Szállodánk tökéletes kiindulópont lehet a környező természeti értékek megismeréséhez.

MIÉRT LÁTOGASSA MEG A KÁROLYI KASTÉLYT?

Nálunk biztosan megtalálja a testi-lelki nyugalmat. Ötven hektáros parkunk, mely saját tóval is rendelkezik, a mai rohanó világban segít újra lelassulni, önmagunkra figyelni, melyhez kiváló gasztronómiával állunk vendégeink rendelkezésére.

GASZTRONÓMIA

Régi nagy igazság, hogy az ember szívéhez a hasán keresztül vezet az út. Éttermünkben nap, mint nap arra törekszünk, hogy az itt eltöltött idő alatt, kizárólag friss és természetes alapanyagokból a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készült ételeinkkel tegyük teljessé a hozzánk betérő vendég kikapcsolódását.

Konyhánk széles skálával vonultatja fel a magyar és francia bisztrókonyha remekeit. A tradicionális magyar borvidékek borai pedig arra hivatottak, hogy méltó módon megkoronázzák az éttermünkben Önre váró kulináris élményeket.

PIKNIK A PARKBAN – DIVATBA HOZZUK A TERMÉSZETET

Kösse össze délutáni sétáját egy pihentető piknikkel, melyet a kastély parkjában található ősfák árnyékában fogyaszthatnak el. Hagyományos, pokrócos, két személyes piknikkosár ajánlatunk minden nap rendelkezésre áll. Harmónia és Kostóló kosarunkra előzetes regisztráció szükséges. Legyen szó lánykérésről, évfordulóról, születésnapról vagy akár esküvőről, exkluzív piknik ajánlatunk tökéletes választás minden alkalommal.

GASZTRO MŰHELY

600 négyzetméteres páratlan téglaborítású boltíves pincénk, mely otthont ad saját Károlyi Gasztro Műhelyünknek, kiválóan alkalmas egyedi rendezvények megtartására is, mint például borvacsora, borkóstoló, pálinkakóstoló. A Károlyi Gasztro Műhely egy olyan jellegű főzőiskola, ahol minden vendégünk aktívan részt vesz a főzésben. Hiszünk abban, hogy a főzés egy kreatív és alkotó tevékenység, mely szórakoztat, kikapcsol, összehoz és valódi élményt ad vendégeinknek.

MÚLT, JELEN ÉS JÖVŐ TALÁLKOZÁSA

Kastélyunk falai között idegenvezető kollégáink által a hét minden napján megelevenedik a történelmi múlt. Ősfás parkunkkal egyénileg vagy botanikai sétánk keretében ismerkedhetnek meg látogatóink. A többszáz éves fák a pozitív energia jelei, melyek hatására az emberek rövid idő alatt feltöltődnek energiával.

A kastélyban jelenleg szálloda, étterem, rendezvényhelyszín üzemel. A környék legkedveltebb esküvői helyszíne. Az elmúlt években többszáz pár mondta ki nálunk a boldogító igent. Sokan közülük rendszeresen visszajárnak évfordulókon, nagyobb családi eseményeken: születésnap, babaváró buli, vagy épp keresztelő alkalmával, hiszen felszentelt házikápolnánkban erre is lehetőség nyílik.

A cégek is szívesen érkeznek hozzánk, hiszen 50 hektáros parkunk kiválóan alkalmas outdoor csapatépítő tréningekre, családi napokra, több 1000 fős nagyszabású kültéri rendezvényekre, illetve film/reklámforgatásra, fotózásra is. Hat egyedi, természetes fénnyel rendelkező rendezvénytermünk, páratlan helyszíne gálavacsoráknak, fogadásoknak, konferenciáknak és továbbképzéseknek egyaránt.

Bízunk benne, hogy a táj szépsége, éttermünk által nyújtotta fenséges ízek, szobáink kényelme, és kollégáink vendégszeretete, sokáig fenntarthatóvá teszi a Károlyi-Kastélyt a jövő nemzedékei számára.

Szeretettel várjuk kastélyunkban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában