Szponzorált tartalom

2021.05.31. 15:44

Kábelek az okostelefonhoz: több múlik rajtuk, mint gondolnánk

Ma már szinte ki sem lépünk a lakásból a telefonunk nélkül, sokszor a hozzájuk tartozó kábelek is mindennapos kísérőink. Ezek a vezetékek biztosítják készülékünk hatékony töltését, és garantálják a mobil eszközök, illetve az okostelefon és a számítógép közötti zavartalan kommunikációt, adatcserét. Hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbbet? Segítünk kiigazodni a kábelek rengetegében.

Boy holding a mobile phone with a defective charging cord. Broken smartphone, defect of charger cable. Boy gesturing shock and disorder. Boy thinks how to repair cabel.

Forrás: freepik.com

Fotó: Valeriy Muhmed

Nem elég, ha a telefonunk prémium kategóriás, a kábelek közül is érdemes a legjobb minőséget választani. Sajnos előfordul, hogy a készülékhez tartozó kísérő felszerelés nem üti meg a kívánt színvonalat, esetleg idővel sérül, vagy egyszerűen lába kél. A törött vezeték nemcsak hatékonyságából veszít, de használata áramütést, tüzet is okozhat. Egy új, minőségi kábel beszerzése szerencsére kényelmesen elvégezhető otthonról is egy megbízható webáruházon keresztül, ha tisztában vagyunk igényeinkkel.

Kompakt megoldás – minden egyben

Fotó: etuo.hu

Miért hurcolnánk magunkkal többféle kábelt, amikor egy is teljesíti a feladatot? A Baseus Halo 3in1 USB kábel háromféle csatlakozóval is rendelkezik:

  • microUSB,
  • Lightning
  • és USB Type-C.
  • Azaz különböző típusú portokkal ellátott mobil eszközöket vagy akár power banket is képes feltölteni. A 3,5 amperes készülék tiszta rézhuzaljának köszönhetően gyors és biztonságos töltést tesz lehetővé. A készülék intelligens felügyeleti rendszerrel rendelkezik, tehát eszközeink pontosan annyi áramot fognak kapni, amennyire szükségük van. Az alumínium csatlakozók elegánsak és tartósak, ellenállnak a kopásnak és az oxidációnak. A kábelt egy erős nylon fonatba helyezték, ami annyira strapabíróvá teszi, hogy még háziállataink sem tudják szétrágni.

    Egy komoly kábel játékos mobilosoknak

    Fotó: etuo.hu

    A speciálisan tervezett Baseus MVP töltőkábel kifejezetten a mobiljátékok szerelmeseinek készült. A derékszögű csatlakozó csökkenti a kábel károsodásának kockázatát, kialakításának köszönhetően pedig kényelmesebb játékot tesz lehetővé a mobileszköz töltése közben. A kábel kiváló minőségű anyagokból készül, ezért sosem nem gabalyodik össze. Így aztán a felhasználó minden figyelmét a játéknak szentelheti.

    Rend a lelke mindennek

    Fotó: etuo.hu

    A Baseus Peas három mágneses fogantyúval ellátott kábelrendező, melynek használatával búcsút inthet a gubancos vezetékeknek. A praktikus kiegészítő kiváló minőségű ABS-ből és hőre lágyuló poliuretánból készült, bármilyen típusú kábelt képes rögzíteni. A kábelszervező alapja ragasztóréteggel van ellátva, melynek köszönhetően bármilyen sima felületre könnyen felszerelhető.

    Vásárlási tippek

    A csatlakozófej formáján kívül vegyük figyelembe a kábel anyagát, alakját. Válasszunk olyat, ami a lehető legkevésbé tekeredhet, törhet meg, kellően hajlítható és elég hosszú a kényelmes használathoz. Az olcsó kábelek ugyan csábító megoldásnak tűnhetnek, de mivel a szabványok betartása nélkül készülnek, nem igazán biztonságosak.

    Az etuo.hu webáruház kínálatában csak ellenőrzött, kíváló minőségű, garanciális termékeket találhat a vásárló, a kérdéseket pedig magyar nyelvű ügyfélszolgálat válaszolja meg. A cég az Árukereső.hu árösszehasonlító oldalon a vásárlói visszajelzések alapján elnyerte a “Megbízható üzlet” minősítést. Náluk a törvény által előírt 14 napos visszaküldési határidő helyett 30 nap áll rendelkezésünkre, ha meggondolnánk magunkat.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában