Aki keres, talál!

2018.09.24. 15:30

Jön a IV. Fejér Megyei Hírlap Állásbörze

Ismét Állásbörze a Fejér Megyei Hírlappal! Október 15–én, immár negyedszer kerül megrendezésre a Fejér Megyei Hírlap Állásbörzéje.

A Fejér Megyei Hírlap, immáron negyedik alkalommal, október 15-én megrendezi munkaerő és az oktatás kínálati fórumát a Székesfehérvár ALBA REGIA SPORTCSARNOKBAN, a megye legnagyobb munkaadóinak és képzési intézményeinek részvételével, amelyre invitáljuk Önöket is!

A személyes találkozások alkalmával lehetőség nyílik a közvetlen kommunikációra a cégek képviselői és potenciális, leendő alkalmazottak között.

IV. FEJÉR MEGYEI HÍRLAP ÁLLÁSBÖRZE

2018. október 15. 10:00 – 17:00

FELSŐOKTATÁSI EXPO

2018. október 16. 13:00 – 18:00

Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok

Börzénkre a régióban fellelhető multinacionális cégek mellett azokat a helyben prosperáló vállalatokat is várjuk, amelyek a hagyományos csatornákon keresztül már nem képesek munkaerőigényüket kielégíteni. Ugyanakkor számítunk azokra a felnőttképzésben résztvevő intézményekre is, akik a szakképzés és továbbképzés területén vezető szerepet töltenek be helyben és a régióban. Célunk, hogy az eseménnyel segítsük a vállalkozások munkaerő-tervezését, legalkalmasabb emberek megtalálását, megteremtsük a munkaadók és munkavállalók közötti informális és formális kapcsolatokat bemutassuk a fiatalok számára a versenyképes szakmákat, oktatási lehetőségeket.

Jelentkezni Borsos Dávidnál lehet a +36 20 441-9107-es telefonszámon vagy az [email protected] email címen.

Itt biztosan munkaerőre talál!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában