szponzorált tartalom

2021.10.05. 16:28

Így lehetsz divatos sneakerben

A sneaker olyan alapdarab egy cipősszekrényben, mint egy farmer a ruhásszekrényben. Mindenkinek van, mert mindenki életében adódik olyan helyzet, amikor a sneaker az ideális viselet. Főként a szabadidős programokhoz ideális, például kutyasétáltatáshoz, a napi boltba járáshoz, de aki igazán szereti a sneakert, az simán elmegy benne egy baráti összejövetelre, vagy gyakorlatilag bárhova, ahol nem követelik meg a formálisabb megjelenést.

Így lehetsz divatos sneakerben

De hogyan tudsz divatos lenni a sneakerben?

Tisztázzuk: a sneaker önmagában igenis divatos, még akkor is, ha nem felel meg akárhová. Persze millióféleképpen nézhet ki egy ilyen cipő, és nem jelenthető ki, hogy mindegyik egyformán trendi, de azért maga a férfi sneaker ott van az utcai trendek közt.

Ahhoz azonban, hogy tényleg naprakész legyen a kinézeted, nem árt, ha elsajátítasz néhány apróságot, amik még menőbbé teszik ezt a cipőtípust. Pontosabban téged, hiszen te viseled, és az összkép fog látszani, az alapján alkotnak mások benyomást rólad. Felveheted bármivel persze, de tudd, hogy mást fog rólad sugallni egy-egy kombináció.

Így öltözz a sneakerhez:

  • Sportos és laza stílusban válogasd meg a ruháidat. Nincs kivétel. Igaz, van, aki bőrdzsekivel veszi fel, mások a könnyű nyári ruhához is simán választják, de ez nem jelenti azt, hogy ez követendő példa. Igen, a stílusokat keverni olykor menő, de ezek az esetek inkább szerencsétlenül néznek ki, mint menőnek.
  • Vess be apróságokat! Egy ideje divat a kissé rövidebb szárú farmer. Nem nagyon rövid, nem feles, nem is háromnegyedes nadrág, épphogy a boka kivillan belőle. Mintha kvázi kinőtted volna a nadrágot, persze felnőttek esetében ilyesmiről nyilván nincs szó. Egy ilyen nadrág egy jól megválasztott sneakerrel kifejezetten divatos összhatást eredményez.
  • Melegítőfelsők. Pulcsik tekintetében egy sneakerhez egyértelműen nem passzolnak a kötött kardigánok, illetve a „jófiús” bebújós pulcsik. Ezeknek is megvan a maguk helye, szó se róla, de nem egy sportos cipővel párosítva. Sneakerhez a kapcnis, cipzáras melegítőfelsők jelentik a jó választást, ezek passzolnak stílusban. Ilyet bőségesen találhatsz például itt is: https://answear.hu.
  • Steppelt vagy farmerdzseki. A bőrdzseki, a zakó felejtős a sneaker mellé, bőrdzsekit is csak jóindulattal érdemes hozzá felvenni – ha mondjuk passzés ujjú, bevarrt kapucnis fajta, akkor jöhet, de a motoros dzsekit inkább más lábbelihez tartogasd. A sportos, steppelt dzsekik és mellények, valamint a mindenhez IS jó farmerdzsekihez ugyanakkor jó választás a sneaker.
  • Figyelj a színekre! Nem szabad elfelejteni, hogy a megjelenésed akkor lesz vállalható, egységes, ha a rajtad lévő színek passzolnak egymáshoz. Ez nem feltétlenül kell, hogy harmóniát jelentsen, lehet kontrasztos is, például a fekete-fehér kombináció kifejezetten gyakori. A lényeg, hogy legyen valami koncepció, ami mentén kiválasztod a színeket, egy visszafogott barna vagy szürke árnyalatokon nyugvó szetthez ne válassz egy élénk sárga sneakert például.
  • Egy jól megválasztott sneakerben nemcsak trendi lehetsz, de nagyon kényelmesek is tudnak lenni. érdemes alaposan megfontolni a választást, mert ha jól sikerül, imádni fogod ezt a cipődet!

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában