PR cikk

2021.05.05. 13:21

Hogyan vásároljunk bútort online!

A kanapék meghatározzák egy szoba kialakításának tematikáját, és különösen otthonok esetében a családbarát bútorok alakíthatják a nappalit, hogy teljes legyen az összhang. Az alábbiakban megpróbáltuk összeszedni a legfontosabb kritériumokat komód, kanapé, illetve konyhabútor vásárlása esetén.

feol.hu

Hogyan válasszunk jól kanapét és komódot?

A bútorok tekintetében az ördög a méretben rejlik, meg kell határozni a rendelkezésre álló helyet, előtte célszerű lemérni, hogy milyen terméket szeretnénk. Számos szempontot kell figyelembe venni az új kanapé megvásárlása előtt, de a legfontosabb szempont az, hogy a bútorok (kanapé és komód) hogyan illeszkedjenek a nekik kialakított helyre. A kis méretű kanapé vagy komód elhelyezésével nem lesz gondunk, a nagyobb mérettel viszont lehet probléma, esetleg nem fér be a helyiségbe vagy akadályozhat minket a közlekedésben. Természetesen sok múlik azon is, hogy kicsi vagy nagy szoba tartozik lakásunkhoz.

Keressünk, érdeklődjünk, szerezzünk információt!

Miután minden fontos tényezőt meghatároztunk, jöhet a kutakodás, erre a legjobb platform főleg a jelenlegi helyzetben az online webshopok, ahol részletes termékismertetővel találkozunk beleértve a kanapé vagy komód fotóját. Nem érdemes görcsösen ragaszkodni az elveinkhez, informálódjunk és nézzük meg a lehetőségeket, biztosan lesz olyan termék, amely elnyeri tetszésünket, az ár pedig döntő lehet. Ez persze nem jelenti azt, hogy felesleges pénzkiadásba kezdjünk, tartsuk szemünk előtt, hogy minőséget keresünk, korrekt áron nem utolsósorban hosszabb távú használatra.

Az online áruházak sok előnye mellett itt nincs lehetőség arra, hogy személyesen kipróbáljuk a megvásárolni kívánt bútort, ezért fontos, hogy legyünk felkészültek.

Ne hagyjuk figyelmen kívül a garanciát!

Nincs annál bosszantóbb mikor sérülten, vagy valamilyen módon hibásan érkezik meg a komód vagy kanapé. Mit lehet ilyenkor tenni? A termékgarancia vagy biztosítás ilyenkor jól jön, még abban az esetben is, ha emiatt a bútor eredeti ára kicsit drágább lesz. Természetesen, ha mi okoztuk a kárt, a jótállás elveszik. Rajtunk kívülálló okok miatt, ugyanakkor csereterméket kapunk. Az sem mindegy, hogy adott webshop végzi el mindezt, vagy a futárszolgálatra bízza. Egy biztos, a garanciával szó szerint bebiztosítjuk magunkat.

 

Vásároljunk kedvezménnyel

Mielőtt elkötelezzük magunkat a tökéletes kanapé vagy komód mellett, figyeljük a kedvezményt. Számos üzlet 10-15% árengedményt kínál csupán az e-mailes hírlevelükre való feliratkozáshoz – amikor olyan drága terméket vásárolunk, mint a bútor, ezek a megtakarítások sokat jelentenek. Számos webáruház évszak elején vagy egyes ünnepek előtt hirdeti meg az egyedi akcióit.

Minden jó, ha vége jó elv alapján, remélhetőleg időben megérkezik a kiválasztott bútor és már élvezhetjük az új kanapén kedvenc Netflix sorozatunkat, vagy bepakolhatunk az designos komódba, illetve használhatjuk a vadiúj konyhabútort.

 

Milyen legyen az új konyhabútor?

Az új konyhabútor beszerzése előtt a korábban említett vásárlási szempontokat ajánlatos figyelembe venni.

A konyhabútornál a természetes fa a legelőnyösebb anyag. A tölgyből, a dióból és a mahagóniból elegáns konyhabútorokat lehet építeni. A megmunkált fa, bár nem olyan tartós, mint természetes társa, kedvező árú. A modern otthonok kísérletezhetnek furnérozott fával is.

A bárszékek, az öntött alumíniumból, kovácsoltvasból vagy fém és fa kombinációjából készült reggeliző asztalok és székek stílusosak. Az üveg asztalok is klasszul néznek ki. Az átlátszó akril bútorok meghatározó belső teret teremthetnek a konyhában.

Konyhabútor esetén is ragaszkodjunk a jótállásra, lehet, hogy többet kell fizetni így a termékért, de megéri! Nem beszélve arról, hogy az ilyen bútort ritkán szoktuk cserélni, az a jó ha legalább egy életre a konyhánk részei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában