szponzorált tartalom

2018.10.15. 01:00

Hogyan teremts elméd erejével?- Interjú Baglyas Györggyel

Novemberben ismét Agykontroll tanfolyamot tartasz Székesfehérváron. Hogy ismerkedtél meg a módszerrel?

B.Gy: – Egyetemistaként végeztem el életem leghasznosabb képzését. A 4 napos Agykontroll tanfolyam meghatározó volt számomra. Azon túl, hogy maradandó élménnyel ajándékozott meg számos kiváló technikát is megtanultam, amit a hétköznapokban a mai napig használni tudok. A kurzus után egy héttel 5-ös jog szigorlattal bizonyított a módszer. Lett munkám, párkapcsolatom és ösztöndíjakat is nyertem.

Az agykontroll kifejezés mára beépült a köztudatba, egyre több ember szeretné átélni azt a hihetetlenül izgalmas fejlődést, amelyet az agykontroll nyújt. Szerinted mi a módszer legfőbb előnye?

B.Gy: – Az egyszerűség. Az, hogy bárki elsajátíthatja és az élet kisebb-nagyobb kihívásaihoz eredményesen használhatja.

Sokan hitetlenkednek azon, hogy egy 4 napos tanfolyamtól jobb lesz az életük. Mit gondolsz erről?

B.Gy:- Normális hozzáállás, hogy szkeptikusak vagyunk. Tudományosan igazolt tény, hogy a módszer alapját jelentő meditáció; jótékonyan hat testünk egészségére. Ezentúl, mi konkrét technikákat is tanítunk. Nehezen hihető sokaknak, hogy a migrén gyógyszer nélkül is elmulasztható. A képzés első napja után ez többé nem lesz hitkérdés. Kérdezzük meg a már végzett 300.000 agykontrollost, hogy az elmúlt 27 évben Magyarországon mi mindent értek el! Ők igazolják a módszer eredményességét.

Hogy zajlik egy tanfolyam és mit lehet elsajátítani?

B.Gy: A két hétvégés képzésen interaktív előadásokon keresztül dolgozunk fel olyan témákat, mint a memóriajavítás, tanulási technikák, alvászavar megszüntetése, fájdalomkontroll, koncentráció- és egészség javítás, stressz kezelés, káros szokásoktól megszabadulás, intuíció fejlesztés. Mindegyik előadásrész 1-1,5 óra hosszú és közös relaxációval fejeződik be. A tananyagot színvonalas vetített előadással, érthető magyarázattal, tudományos háttérrel és sok hallgatói sikerrel hozom közelebb a résztvevőkhöz. Az előadásokon lehet kérdezni és játékos feladatokkal teremtek jó hangulatot. A képzés pedagógusoknak és egészségügyi szakdolgozóknak akkreditált.

Mi az eddigi legnagyobb eredmény, amit tapasztaltál?

B.Gy:- Az öngyógyítás. Reménytelennek ítélt beteg emberek gyógyulásról adnak hírt. Meddő nők gyermeket szülnek. Rossz közérzet, pánikbetegség, depresszió feloldódnak. Több, mint 4000 orvos végezte el a kurzust, sokan az ő ajánlásukra érkeznek. A módszerrel függőségektől is meg lehet szabadulni. Ez óriási előrelépés a résztvevők és családjaik számára. A legdöbbenetesebb mégis az, hogy az önbizalom és az életbe vetett hit visszatér. Nem gondoltam volna, hogy az önértékelés ilyen sokak problémája. Főleg a fiatalok kérik ebben segítségemet, hogy életükben sikeresebbek lehessenek.

Kinek ajánlod az agykontroll képzést?

B.Gy: Bárkinek, aki szeretne előrelépni az életben és hajlandó tenni boldogulásáért. Tanfolyam utáni tipikus visszajelzés ez: „Miért nem korábban szántam rá magam?” Rajtunk múlik, hogy mit hozunk ki magunkból és körülményeinkből.

D.M.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában