szponzorált tartalom

2019.10.28. 13:31

Friss arculat, saját gyártású műsorok, pozitív életérzés és igényes szórakoztatás – megújult a Life Televízió

Friss arculattal, saját gyártású műsorokkal, pozitív életérzés közvetítésével és az igényes szórakoztatás céljával újult meg a Life Televízió 2019. október 14-én. – A csatorna készítői hisznek a nők erejében, a család fontosságában, a kapcsolatok harmóniájában, az örömök megélésében és a tudat kiteljesedésében. A közel húsz saját gyártású műsor olyan ismert és elismert sztárokkal készül, akik vidám és hiteles módon közvetítik ezt a gondolatot.

Szulák Andrea műsora, a Nyugi! Köztünk marad… egy talkshow és gameshow keveréke. A népszerű műsorvezető egy pikáns/provokatív/erkölcsi, azaz mindenképp különleges kérdést tesz fel, amire 3 alternatív választ is megad. A műsorban szereplő ismert embereknek el kell dönteniük, miként válaszolnak a kérdésekre.

Az OLD(S)COOL című műsorban három tapasztalt hölgy ad életvezetési tanácsokat fiataloknak. Lifecoaching három igazán életrevaló dívától, akik segítenek a fiatalok mindennapi problémáiban. A három „megmondó” hölgy: Esztergályos Cecília, Bay Éva és Karda Bea.

Várkonyi Andrea is örömmel csatlakozott a LIFE TV csapatához. A Női titkok című műsorában hangulatos lakásdíszlet között beszélget ismert emberekkel az életről, szexualitásról, párkapcsolatról. Pikáns, intim, provokatív és szexi.

A LIFE TV célja a minőség, a különlegesség, az érdekes, vonzó tartalom, ami hitük szerint eljut a nézőkhöz ebben a médiazajos világban. Olyan műsorokkal szólnak az emberhez, amiket a nézők magukénak érzhetnek, magukra ismernek vagy éppen elgondolkodtatja őket.

A megújult LifeTV elsősorban nőknek, de nem csak nőknek szól.

Cél, hogy ez a televízió életünk része legyen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában