szponzorált tartalom

2019.04.02. 13:16

Európai színvonalon a belföldi szálláshelyek

Leisure road trip travel and people concept happy man couple driving in cabriolet car at country enjoying sunset holding hand in hand

Ne gondold, hogy átverés volna a nyereményjáték!

A hazai turizmus évről évre fokozatosan fejlődik. Egyre több wellness szálloda épül, mégpedig kiváló minőségben, és nagyszerű kiegészítő szolgáltatás felhozatallal. A belföldi szálláshelyek színvonala vetekszik a külföldiekével, viszont a vendégéjszakák még mindig jóval kedvezőbb árfekvésben érhetőek el.

Ha már javában tervezgeted a nyaralásod, vagy egy kellemes hosszú hétvégét, akkor nyugodtan választhatsz a belföldi szálláshelyek közül is.

Nem fogsz csalódni!

Sokan nem tudják, milyen sok természeti és kulturális szépség rejtőzik Magyarországon, pedig nagyon is széles kínálat mutatkozik turisztikai látnivalók terén. Fedezd hát fel egyedül, barátaiddal, pároddal vagy családoddal!

Minden igényednek megfelelő belföldi szálláshelyeket találhatsz, akármilyen csoporttal is indulsz útnak. Válassz az utazási irodák csomagajánlatai közül a világhálón, és igazi gyöngyszemekre bukkanhatsz! Olyan káprázatos helyszínekre, amelyeket mindeddig nem is gondoltad volna, hogy a hazánkban vannak. Amennyiben még nem töprengtél el azon, az ország melyik térségébe szervezd meg a kiruccanást, akkor akár személyesen is felkereshetsz egy utazási irodát.

Az utazoflamingo.hu weboldalon is találhatsz lehetséges célállomás leírásokat, azonban itt a lényeges aloldal egy nyereményjátékot rejt, amelyet a NILS ID Kft hozott létre a Neckermann utazási iroda megbízásából. Jelentkezz te is a sorsolásra, és esélyed nyílik egy értékes ajándék megnyerésére! Mindössze meg kell adnod a szükséges személyes adataidat, és máris jogosulttá válsz a nyereményre.

Ez nem csalás, nem ámítás!

Ne hidd, hogy átverés, hiszen ez a díjakat felajánlónak is jó üzlet, főként hosszútávon. A NILS ID Kft egy marketingcég, amely egyebek mellett arra is leszerződhet az ügyfelével, mint jelen esetben az utazási irodával, hogy akár egy ilyen játék kiírása révén népszerűsítő kampányt indít el, és a további marketingtevékenységek sikerességéhez is megteremti az alapot az adatbázis bővítése által. Egyszóval mindenki csak nyerhet ezen a kezdeményezésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában