szponzorált tartalom

2019.04.10. 15:52

Elérhető közelségben a legújabb férfi divat

Manapság már nem csupán a nők kiváltsága a stílusos öltözködés, azonban a webshopok kínálatából eddig inkább a nők válogathattak. A férfiak azonban egyre nyitottabbak a divatra és végre a webáruházak is felismerték ezt.

A stílusos férfi ruhatára

Sokat változott, nagyot fordult a férfiak divathoz való hozzáállása az elmúlt években. Bár jellemzően minden kornak megvolt a maga férfi ideálja és minden korban találhatunk stílusos és jól öltözött férfiakat, talán soha korábban nem kapott ez a téma akkor hangsúlyt, mint manapság.

A kifutókon egyre több férfi jelenik meg, és nem pusztán a felvonuló női modellek két lábon járó kiegészítőjeként, hanem saját jogon. Nem véletlenül van ez így, hiszen egyre több férfi figyeli nyitott szemmel az aktuális trendeket és érdeklődik a stílusos öltözködés iránt, koruktól függetlenül.

Míg például korábban az iskoláskorú fiúkat jellemzően az édesanyjuk öltöztette, ma már ebben a korban is előszeretettel szólnak bele a ruha választásba. Sőt, egyre gyakoribb látvány, hogy a lányokkal közösen a plázákat járják szabadidejükben.

Ha a szép időt nem boltokba zárva élveznéd

A melegedő idővel nem csak a lenge kabátok kerülnek elő, hanem feltűnő jelenség az is, hogy az emberek szívesebben töltik az idejüket a szabadban, vagy akár csak otthon, az erkélyen ücsörögve.

Míg a téli hidegben jó programnak ígérkezik a bevásárlóközpontban nézelődés, addig a melegedő idővel már nem szívesen töltik ott idejüket a fiatalok sem – még a légkondi ellenére sem.

Szerencsére ma már a fiúk és férfiak is kedvükre frissíthetik ruhatárukat bárhonnan, online a számtalan webáruháznak köszönhetően, stílustól függetlenül. A bolf.hu kínálatában például ugyanúgy megtalálják a kedvére való ruhákat az elegáns zakó és a kapucnis pulcsi kedvelői is.

Tavasszal mindenki szívesen öltözködik változatosan

A tavasszal együtt új szerelmek is könnyebben szárnyra kaphatnak, mely szinte kivétel nélkül minden férfit arra ösztönöz, hogy odafigyelve az öltözködésre, változatosan, színesen és stílusukat kifejezve jelenhessenek meg a randevúkon. Ha profi, kifinomult ruhatárra vágysz, érdemes átnézni a gardróbod, és tudatosan megtervezni a teljes ruházatodat. Ha ezzel megvagy, és összeírtad, milyen ruhákra lesz szükséged, készíts egy limonádét, ülj ki vele az erkélyre és keress fel egy webshopot, ahol mindent egy helyen megvásárolhatsz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában