Hirdetés

2020.06.29. 08:59

Drónok a Porondon- Richter Flórián Cirkusz

A vészhelyzet megszűnésének köszönhetően újra kigyulladnak a Richter Flórián Cirkusz fényei!

A több hónapos leállás után artistáink akik itt ragadtak Magyarországon már nagyon várják, hogy végre kigyúljanak a fények, felcsendüljön a zene és bemutathassák lélegzetelállító produkciójukat a porondon. Hisz a Shownak mennie kell tovább!

Richter Flórián Cirkusz 2020-as vadonatúj műsora DRÓNOK A PORONDON!!

Szupermodern technológiák és a tradíciók együttes nagyszabású showműsora! Páratlan színvonal, nevünkhöz méltóan művészet a művészetért., melyben Magyarországon először 10 drón kavalkádja látható.

KÜLÖNLEGES AKROBATÁK, 14 méter hosszú légpárnás ugrócsíkon elképesztő ugrások sorozatait mutatják be korhű koreográfiával vegyítve.

Alexandro Jostmann és óriás uszkárjai, akikkel egy szórakoztató vidám kutya showt mutat be. Egy játékos és cuki műsorszám gyönyörű fekete és fehér uszkárokkal.

Richter Angelina magasiskola gyönyörű frízer lovon és most először a magyar posta lovas műsorszámmal is bemutatkozik.

Egyiptomi művészünk Kimo, egy újabb rekorder, aki ötperces produkciója folyamán 350-szer pördül meg tengelyén és közben szemkápráztató alakzatokat mutat be led-es jelmezével.

Richter Kevin és csapata a világ legjobb lovasakrobata artistái egy igazi hungaricummal lépnek porondra.

Luis Lugo a lézerember és felesége a világ legnagyobb lésershowját mutatják be. Monitorok és lézersugarak a nézőket a jövő világába katapultálják.

Természetesen a humor és a felhőtlen nevetés sem maradhat ki, amit fantasztikus chilei bohócunk garantál PEPITO.

Kupolában a légtorna (trapéz szám) világsztárjai a Flying Michaels, a Monte-Carló ezüstdíjjal kitüntetett csapat többek közt az elképesztő triplaszaltót mutatja be a kupolában.

Richter Flórián lovasszáma szakemberek szerint a cirkusztörténelem legösszetettebb, és egyben legjobb lovas szabad idomító számát mutatja be.

És még számos meglepetéssel várjuk kedves nézőinket erre a fantasztikus cirkuszi Showra!

Műsorunkat élő zenekar kíséri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában