szponzorált tartalom

2019.06.19. 20:11

Chardonnay sétáló kóstoló – Koncert – Szent Iván-éj

Fergeteges buli, fantasztikus chardonnay-k, délutáni korlátlan kóstoló, izgalmas, helyi kulináris finomságok, naplemente, tűzgyújtás – mindez a csodás szőlőhegyen, kint a természetben, de csak egy kőhajtásnyira Budapesttől, ráadásul az utazásról is gondoskodunk!

Ezt, és nem kevesebbet ígérünk az idei ötödik ChardonnÉJ-re, a chardonnay-k fellegvárában, Etyeken az Öreghegyen június 22-én, szombaton. Egy különleges alkalom, ahol a borkedvelők autentikus környezetben, a borszakma jeles képviselőivel, egy délután folyamán ismerkedhetnek a fajta legszebb tételeivel, és kiválaszthatják kedvenceiket! A belépőjegy fejében a 17.00 órától 20.00 óráig tartó sétálókóstolón korlátlan a chardonnay fogyasztás. A burgundi és az újvilági chardonnay-k mellett idén már a Kárpát-medence több országából is érkeznek borászatok. Az esti bulit a fennállásának 10. évfordulóját ünneplő Random Trip koncertjével kezdjük Barabás Lőrinc-cel, Krámli Kinga Official-lal, KosziJanka-val, MC KEMON-nal és Jász Andris-sal, amit DJ Q-Cee afterpartyja zár. Szerelem, folk, vagányság.

Program:

17.00 – 20.00 Sétáló kóstoló

20.30 – 22.30 Random Trip koncert

22.30 – 24.00 Afterparty DJ Q-Cee-vel

Belépő: 12 000 Ft/fő

Etyekiek részére: 9000 Ft/fő, amely a busztranszfer igénybevételére nem jogosít.

A jegy ára tartalmazza a sétáló kóstolón a korlátlan borfogyasztást, busztranszfert és az esti koncerteken való részvételt. A jegyár nem tartalmazza a pohárbérlési letét díját, a Gasztroudvar kiállítóinak termékeit, a 20 óra utáni bor és ételfogyasztás az Etyeki Kúria teraszán. Budapestről, a BAH csomóponttól busztranszfert biztosítunk az Etyeki Kúriához. A transzfer árát a belépőjegy tartalmazza, de előzetes regisztrációhoz kötött! Jelentkezni az [email protected] email címen lehet.

Jegyek az alábbi linken vásárolhatók: https://www.jegymester.hu/hun/Production/56564/ChardonnEJ-2019

Kiállítók:

A burgundi és az újvilági chardonnay-k mellett idén már a Kárpát-medence több országából is hívtunk borászatokat. A lista még bővül, de akik az Etyeki Kúria Borgazdaság Winery mellett már biztosan itt lesznek:

Vesztergom Pince (Balatonfüred-Csopak)

Dubicz Borászat és Szőlőbirtok, N.A.G. Borművek (Mátra)

Babarczi Szőlőbirtok és Pince, Pannonhalma Élmény – Experience Pannonhalma – Pannonhalmi Főapátság pincészete (Pannonhalma)

S2ALAY Pince (Sopron)

Sauska (Tokaj)

Esterhazy Wein (Ausztria)

Vinárstvo Mavín (Szlovákia)

Puklavec Family Wines (Szlovénia)

Bortársaság a burgundi és újvilági kínálatával, köztük a Champagne-okkal

BorKell.hu a romániai Recas bor képviseletében.

A Gasztroudvar kiállítói:

Köszönjük a dekorációt Escada Flower Delivery / Escada Virág-nak, valamint GROHE (HU)-nak, hogy a vízvételi ponton frissítő vizet biztosított a vendégek részére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában