szponzorált tartalom

2020.11.11. 11:41

BASE, az olasz melós

2020-ban már a munkahelyi ruházatban is alapvető és elsődlegessé vált a kényelem és minőség. Mindenki arra törekszik, hogy komfortos cipőt vásároljon, amit akár a hétköznapokon is hordana.

Lábbeli vásárlása során elengedhetetlen, hogy mindig a legmegfelelőbb terméket válasszuk ki, amely könnyű, kényelmes, megfelelő biztonságot nyújt és a legfrissebb divatot is követi.

A munkavédelmi lábbelik az elmúlt évek során hatalmas változásokon mentek keresztül. Az eddig megszokott acélbetétes, műbőr lábbeliket fokozatosan felváltják a sportos kinézetű kompozit merevítővel ellátott félcipők, bakancsok, de egyre szélesebb palettából választhatnak a hölgyek is.

A Munkavédelem+ az eddig forgalmazott védőcipő kollekcióját új márkával bővítette, hogy folyamatosan kövesse a piaci trendeket. Az olasz stílust követő Base nem csak a divat terén tört előre, de a kialakítása során a tervezők arra is odafigyeltek, hogy megfelelő tartást és stabilitást biztosítson a gerincnek, valamint a leghatékonyabban alkalmazkodjon lábunkhoz a legkeményebb munkavégzés során is ezzel növelve termelékenységet.

A Base nemcsak a komfortérzet növelését helyezte előtérbe termékei gyártása során, hanem az összkép tökéletesítését vette célul, amivel nem titkoltan piacvezetővé kíván válni. Ennek fényében a termékpaletta tervezésekor a klasszikus félcipők és munkabakancsok mellett, a higiéniás célokra kifejlesztett, elegáns formatervezésű, rugalmas, fáradást megelőző kialakítással rendelkező, extrém körülményeknek megfelelő munkavédelmi cipők közül válogathatunk különféle stílus, forma, szín és méret szerint.

Mielőtt hölgy olvasóink úgy gondolnák, hogy a Base megfeledkezett róluk meg kell nyugtatnunk őket, hogy ez nem így van. A termékcsaládok között helyet kapott a hölgyeknek kialakított védőfelszerelés is. Kialakításban nem csak a férfi, de a női lábbelik is fiatalos és divatos vonalat követik.

A tökéletes stílusnak, funkcióknak és kényelemnek köszönhetően nyilvánvaló volt a Munkavédelem+ háziasszonyának, Ódor Lilinek hogy a Base női kollekciójának egy termékét választja a keményebb munkák elvégzésére.

A márka termékei Székesfehérváron található üzletünkben széles választékban megtekinthetők és az érdeklődőket még több szakmai tanáccsal látjuk el a tökéletes munkavédelmi lábbeli kiválasztása érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában