Hirdetés

2019.08.12. 13:22

Az esküvői ajándék átadása életre szóló élmény! (szponzorált tartalom)

Hogy <a href="https://www.crazyshop.hu/ajandek-otletek-eskuvore-86"> milyen a tökéletes esküvői ajándék? </a> Vicces, megható, romantikus vagy éppen praktikus?

Flower decoration at the beach wedding venue

Valójában teljes egészében egyénfüggő. A személyre szabott meglepetés az, ami mindig, minden körülmények között betalál. Ha az ifjú pár imádja a pezsgőt, akkor miért ne rukkolhatnál elő egy Megalomán pezsgős pohárral, ami ráadásul az oly értékes ivóvíz megóvására szólítja fel a kortyolókat? Persze súlyzós söröskorsó mellett is dönthetsz, ha a boldog férj nemcsak a feleségét emelgeti át a küszöbön, hanem a súlyokat az edzőteremben. De a limonádé készítés pillanatait is megédesítheted egy-egy stílusos pohárszett átnyújtásával. De mi a helyzet akkor, ha nem a praktikusság az elsődleges szempont a kiválasztás során? Egyszerű: esztétikus variációkkal felteheted az i-re a pontot. Az asztali csobogó például azon kívül, hogy dekoratív, exkluzív megjelenésével felhívja magára a figyelmet, határozottan egyedi ötlet, amit bizony nem könnyű felülmúlni a násznép tagjainak. Ha ismered annyira a házaspárt, hogy tudod: nemcsak szeretik, hanem értik a humort, akkor akár a nászéjszakára célozgatva egy káma szutra kaparós térképpel is előkészítheted a terepet. Minden kizárólag azon múlik, hogy mi az, ami még belefér az ízlésesség és egyediség kereteibe. A zabpehely adagoló, a balkon grill vagy éppen a sushy szervírozó azon túl, hogy különleges, nem mindennapi, roppantul praktikus, pláne azoknak a pároknak, akik szeretnek a konyhában ténykedni. Ha pedig úgy gondolod, hogy a férj kifogta a szerencséjét (természetesen neje személyében) akkor egy halas párnával, vagy éppen pecás reggeli sablonnal is előhozakodhatsz – néhány egyéni megjegyzés közbeszúrásával.

A telitalálatos esküvői ajándék dupla igent generál!

Ha az ajándékozást úgy alakítod, hogy az minden jellemzőjében a meglepni kívánt felekhez idomul, akkor nem kerülheted el a maximális sikert, ami akár örömkönnyek, akár rekeszizom-összehúzó kacagások formájában is megnyilvánulhat. A perc, amikor két egymásra talált lélek összeköti az életét felejthetetlen és kitörölhetetlen momentum. Az esküvőre kapott ajándékok kicsomagolása is felülmúlhatatlan mementó, ami az extra gondoskodás, szeretet és odafordulás érzéseivel lepheti meg az immár házasság szentségében összetartozó feleket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában