Állásbörze

2018.04.03. 14:24

Albacomp RI Kft. (x)

A székesfehérvári székhelyű, 100%-ban magyar tulajdonban lévő Albacomp RI Kft. a magyarországi informatikai piac egyik legnagyobb múltra visszatekintő vállalata, amely teljes körű megoldást biztosít partnerei számára az informatikai eszközök és szolgáltatások területén.

Az Albacomp RI Kft. stratégiájában kiemelt szerepet kap a kutatás, fejlesztés, innováció, melynek alapját képezi a 2015. decemberében átadott Albacomp Innovációs Központ. Az itt rendelkezésre álló nagy biztonságú szerverterem lehetőséget ad magas hozzáadott értékű szolgáltatások nyújtására (szerver hosting-, privát felhő-, üzleti intelligencia megoldások), valamint induló vagy működő innovatív cégeknek telephely létesítésére. Cégünk saját jogon, projektcégen keresztül vagy alvállalkozóként részt vett több K+F projekt megvalósításában és tagja vagyunk több akkreditált informatikai fejlesztéssel foglalkozó klaszternek.

Sajátos helyzetünknek köszönhetően az informatika minden területén a legkisebb alkatrésztől a legösszetettebb vállalatirányítási rendszerig optimális megoldásokat kínálunk, ehhez kiváló szakembergárda áll rendelkezésünkre, de az újabb fejlesztésekhez folyamatosan keresünk munkatársakat.

A Kft. az elmúlt esztendőkben számos tudásbázisára, valamint tényleges vevői piaci igényekre alapozott prototípus kifejlesztésében vett részt. Ezek közé sorolható a non- invazív pulzus és véroxigén-szint mérő egység, az optikai karakter-felismerő egység analóg mérőórákhoz, a non-invazív vércukor-szint mérő egység, a testre rögzíthető hőmérő, a rendőr/tűzoltőjárművekbe telepíthető cél PC és adaptációi, a MÁV tájékoztató rendszer ill. mozdony fedélzeti berendezés vezérlés és az intelligens kapcsolót/konnektort magába foglaló „smart home” prototípuscsalád.

A Kft. tevékenységi körébe tartozik még a fotovoltaikus elven működő, villamos áramot előállító rendszerek, erőművek tervezése, építése. Cégünk az ezzel kapcsolatos tevékenységi körök teljes skáláját lefedi, a helyszín kiválasztásától a megépítésig és használatba történő átadásig, majd a karbantartási feladatok ellátásáig.

Cégünk országos értékesítési-, és szerviz hálózattal rendelkezik, melynek telephelyei: Budapest, Székesfehérvár, Pécs, Győr.

Számunkra kulcsfontosságú a minőség, ezért a társaság teljes tevékenységére megszerezte az ISO 14001:2015 környezetirányítási tanúsítványt, valamint a pontos, követhető folyamatok érdekében ISO 9001:2015 minőségbiztosítási tanúsítványt, továbbá ISO 27001 szerinti információbiztonsági irányítási rendszert működtet.

Elérhetőségeink:

Albacomp RI Kft.

8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 3/B.

Tel.: +36/22-515- 414

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában