szponzorált tartalom

2021.02.26. 16:06

3 tipp, hogy olyan menő kerted legyen, amilyenről álmodni se mertél

A saját kertben az a szép, hogy van egy saját kis birodalmad, amit úgy alakíthatsz, ahogy csak szeretnél. Ha kisgyermekes szülő vagy, biztosan nagyobb hangsúlyt kapnak a szórakoztató eszközök, kerti medence és a játékok, ha viszont az év házigazdája címre hajtasz, inkább a tökéletes kerti party kötelező elemeit kell beszerezned. A saját kertben az is szép, hogy még csak le se kell mondanod az egyik funkcióról a másik javára, mindössze annyit kell tenned, hogy körültekintően és arányosan tervezel.

kép 1 [HiData _ Pepita.hu _ feol.hu _ 2021.02.26] 3 tipp, hogy olyan menő kerted legyen, amilyenről álmodni se mertél

Nyárikonyha

Ha szereted, hogy nálad gyűlik össze a társaság, biztos tudod, hogy mindig a szabadtéri bulik a legjobbak. A szabad tűzön, parázson és kemencében készült ételek pedig a legízletesebbek. A recept a tökéletes kerti partyhoz egyszerű: nyárikonyha és étkező terasz. Ez a két dolog mindenképpen kell a kertbe, ha arra vágysz, hogy te legyél a családi összejövetelek és baráti találkozók legnépszerűbb házigazdája! A nyári konyhát célszerű szakemberrel megépíttetni, elhelyezni benne egy fatüzelésű kemencét és tűzhelyet (esetleg sparheltet) is.

Kerti tó és családi medence

A nyári forróságban semmi nem jobb annál, mint amikor vízközelben időzhet az ember. Ha inkább a természetes víz látványát, üdítő atmoszféráját kedveled, akkor egy kis dísztó is megteszi, ha azonban szeretsz hűsítő fürdőt venni a kánikulában, a medence az, ami eddig hiányzott az életedből. Kisebb területre egy felfújható medence is elegendő, azonban ha több hely áll rendelkezésre, egy hatalmas merevfalú medence páratlan élményt hoz a család életébe. Mivel – akár, óriás fémvázas medence, akár csak egy kis gyerek medence – beszerzése nagyobb kiadást jelent, fontos, hogy minőségi, tartós terméket válassz (pl. intex medence).

Sport eszközök, játékok (trambulin)

Ha gyerekeid vannak vagy ha csak szeretsz a szabadban mozogni és játszani, néhány szabadtéri játékkal és sport eszközzel feldobhatod a kerted. A csapatsportokhoz kapható focikapu, kosárpalánk, labdák és ütők, valamint egy kerti trambulin, esetleg pingpong asztal tökéletes út a szórakozáshoz. Ezeket a termékeket érdemes olyan helyről beszerezni, ahol garantált a minőség, az árak mégis kedvezőek. A legjobb olyan családi webshopok “polcain” keresgélni, ahol több termékkategória kínálatából is válogathatsz.

Ha szeretsz játszani a jó levegőn, vendégséget csapni a szabad ég alatt és vízben ugrálva átvészelni a kánikulát, semmi más nem marad hátra, mint kimenni a kertbe és nekilátni a tervezésnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában