Hirdetés

2022.12.20. 00:00

Megnyílt a negyedik ALDI Székesfehérváron!

December 15-én megnyílt negyedik székesfehérvári áruházunk, ahol a helyiek és a környékbeliek alacsony áron szerezhetnek be mindent, amire csak szükségük van. Saját márkáink is ott sorakoznak a polcokon, így az ünnepi bevásárlás is könnyű nálunk, akár ajándékot, akár a menü hozzávalóit keresik. Vásárlóink ebben az üzletünkben is országosan egységes árukínálatunkból válogathatnak, amibe – a jól ismert állandó választékunkon túl – teljes szezonális kínálatunk is beletartozik. Nézzék meg az új áruházunkat bemutató videónkat, biztosan kedvet kapnak, hogy eljöjjenek hozzánk!

Aldi Magyarország Bt.

Forrás: Aldi Magyarország Bt.

 

Saját márkáinkkal még többet spórolhatnak!

Hazai - helyi és regionális – beszállítóink termékeit is tartalmazó árukínálatunk mintegy 80%-a saját márkánk, azaz csak nekünk készülnek, és kizárólag nálunk kaphatóak. Mint minden termékünk, saját márkáink is kiváló minőségűek, ám az áruk jóval kedvezőbb, mint a márkatermékeké. Az ALDI márkák választása jelentős segítség vásárlóinknak az infláció kompenzálásában. Fedezzék fel – többek között – KOKÁRDÁS, SNACK FUN, FERREX vagy éppen AMBIANO saját márkáinkat! Aktuális, friss és kedvező ajánlatainkat mindig megtalálják online szórólapunkban, amit weboldalunkon és applikációnkban is lapozgathatnak.

 

 

Kényelmes bevásárlás – már négy helyen a városban

A Budai út 173. szám alatti új áruházunk kocsival és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, hiszen a 7-es főút mellett, a Köfém-lakótelep szomszédságában található, az M7-es autópályától néhány percre. Autóval érkező vásárlóink 111 férőhelyes parkolónkban biztosan találnak szabad helyet, ahol 4 e-töltőállomás is várja őket. Azokra is gondoltunk, akik a tömegközlekedést részesítik előnyben, a buszmegálló áruházunktól csupán pár perces sétára található. A legújabb belső dizájnunk alapján kialakított eladóterünkben egyszerű és kényelmes a bevásárlás. Várjuk Önöket!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában