Szponzorált tartalom

2022.10.04. 13:55

Mann+Hummel: fókuszban az emberi kapcsolatok

A Mann+Hummel polgárdi gyárában hagyományteremtő közösségi napot tartottak szombaton, ahol minden a családról szólt.

Fotó: Hajdú Marianna / FMH

A cég különösen nagy hangsúlyt fektet a gyárban dolgozók mentális egészségére. Napjaink pörgős világában nagy teher nehezedik mindenkire. A minőségi munkavégzés hátterében a kollégák testi-lelki épsége hatalmas erővel nyom a latban.

Az elmúlt hónapokban több oldalon is megújult és új erőre kapott Mann+Hummel vezetése igyekszik egy stresszmentes környezetet létrehozni. Fő szempont a motiváció, bátran és őszintén lehet beszélni a problémákról, és pozitív visszajelzés alapvető minden vezető részéről.

A kommunikáció és az elismerések mellett a testi egészség sem maradhat ki. Rendszeresen tartanak gyümölcsnapot, amikor a helyi kereskedőktől többféle, általában idénygyümölcsöt rendelnek, de vitaminokat is osztanak a dolgozóknak.

Mint mindenhol, itt is van nyomás, hiszen el kell érni célokat. De a nyomást nem az emberekre, hanem a termelésre helyezik. Támogatás, motiváció és ezzel együtt jönnek az elvárások.

Ennek az irányelvnek a fényében rendezték meg a majd egész napot felölelő családi összejövetelt, ahol nem mint a cég dolgozói, hanem mint magán-

emberek gyűlhettek össze és szórakozhattak. Az ilyen alkalmak extra csapatépítő erővel bírnak. Ilyenkor látható a kollégákban az, amit csak otthon vagy a baráti körben engednek láttatni. Az apa, az édesanya, a barát, a cimbora és az is kiderül, hogy a „főnök is ember”.

A gyerekekre különösen figyeltek a szervezők. Volt itt minden: arcfestés, légvár, de az ügyesebbek és bátrabbak a mászófalon tehették próbára az ügyességüket. Segway és az elektromos autók és a Virtual Reality a tiniket célozta, de a kicsik sem maradtak ki a szórakozásból. Őket kézműves programok – aszfaltrajzverseny, tökfaragás, gyöngyfűzés – várták, amit akár családi csapatokat alkotva is kipróbálhattak. A déli órákban pedig senki sem maradt éhen.

Az embereket és a gépeket is óvják

A németországi Ludwigsburg székhelyű Mann+Hummel ismert szakértő a szűréstechnika területén. Világszerte több mint 80 telephellyel és több mint 20 ezer dolgozóval rendelkezik. A polgárdi Mann+Hummel telephely immáron 170 fővel a Life Sciences & Environment vállalati területhez tartozik. E területen a

Mann+Hummel megoldásokat fejleszt a lég-, víz- és folyadékszűrés területén, és ezzel nemcsak az embereket, hanem a gépeket és a környezetet is óvja. A légszűrés területén a vállalat a tiszta levegő érdekében fejleszti termékeit – irodákban és más nyilvános épületekben, üzemi csarnokokban és műtőhelyiségekben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában