Hirdetés

2022.09.13. 00:01

Mivel foglalkozik a Közép-Duna Menti Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.?

Forrás: MediaBrand Kft.

A precíziós mezőgazdálkodásra ösztönző mintaprojektek, és idősellátási mintaprojektek megvalósítása, megyéket összekötő értékteremtő beruházások koordinálása, befektetés-ösztönzések, kereslet-, illetve kínálatvezértelt képzések kialakítása, a Közép-Duna Menti Kiemelt Térség egészét érintő összetett gazdasági és turisztikai tervek, stratégiák készítése. Ez csupán néhány eleme a Közép-Duna Menti Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. szerteágazó munkájának.

A Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács munkaszervezetként működő ügynökség azzal a céllal alakult, hogy segítse a 2020. július 1-jén létrejött, 3 megye (Fejér, Bács-Kiskun és Tolna) területén összesen 99 települést magába foglaló Közép-Duna Menti Kiemelt Térség versenyképessé válását, valamint, hogy célzottan támogassa a térségi piaci szereplőket, elsősorban a humánfejlesztési és gazdaságfejlesztési területeken. Teszik mindezt fejlesztési programokkal, forrásbevonási tevékenységekkel, valamint innovatív (zöldfejlesztési), egyedülálló szolgáltatások biztosításával.

Az ügynökség többek között olyan aktuális kérdéseknél nyújt segítő kezet, mint a pályázatok írása, a képzési rendszerek összehangolása, de legutóbbi felhívásukban a térség vállalkozói rétegét kívánják megszólítani a 2022-es vállalati kutatásuk keretében annak érdekében, hogy kiemelt térségi vállalkozások fejlesztését célzott, és sokszínű eszközrendszerrel segíteni tudják, illetve pozitív társadalmi-gazdasági hatások fenntarthatóvá tegyék. https://www.kutatas.kdmfu.hu

A Közép-Duna Menti Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. munkáját a közösségi médiában, illetve weboldalukon is nyomon tudják követni, ahol aktuális információkról, térségi hírekről, pályázatokról és programajánlókról tájékoztatják az érdeklődőket.

Kék Duna, zöld térség – Közép-Duna Menti Fejlesztési Ügynökség

Forrás: MediaBrand Kft.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában