Hirdetés

2022.07.11. 00:00

Az EFOTT fesztiválra költözik a Programozd a jövőd! projekt

Idén harmadik alkalommal találkozhatnak az érdeklődők a Programozd a jövőd! projekttel az EFOTT fesztiválon, ahol szervezők idén is nagy hangsúlyt fektetnek azokra a programokra, amik segítséget nyújtanak a hallgatóknak a szakmai felkészülésükben, ezért érdemes ellátogatni a standjukhoz.

A felsőoktatási projekt fontos szerepét mi sem mutathatná jobban, minthogy országszerte több fesztiválon találkozhatunk a Programozd a jövőd! csapatával. Immáron harmadik alkalommal vesz részt a Programozd a jövőd! projekt kiállítóként a július 13-17. közt megrendezésre kerülő EFOTT-on.

A Kormányzati Informatikai és Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ), a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) és az IVSZ - Szövetség a digitális gazdaságért által létrehozott Programozd a jövőd! projekt szívügye, hogy az informatikai felsőoktatásban olyan naprakész képzési anyagokhoz és vizsgalehetőségekhez jussanak a hallgatók, amelyek keresettek az informatikai munkaerőpiacon.

Az érdeklődők kipróbálhatják a Programozd a jövőd! standján a legújabb IT eszközöket – VR technológia, 3D nyomtatás – és akár részt vehetnek QR kódos kincskeresésben is. A kitelepülésen jelen lesz Dömötör Albert, a Programozd a jövőd! arca, illetve tánctudásáról elhíresült Ironman, és a projekt teljes csapata!

Ha felkeltették az érdeklődésedet az egyetemi informatikai képzések és pályaválasztás előtt állsz, akkor látogass el a programozdajovod.hu, illetve a felvi.hu weboldalakra és tudj meg többet ezekről a képzésekről!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában