Hirdetés

2021.12.02. 12:38

Mindennapok hősei: TEAMS WORK.

Hiteles betekintés egy vállalat küzdelmeibe

2021-ben egy teljesen új valóságban élünk, amit egyikünk sem látott előre. A terjedő koronavírus-pandémia egészen megváltoztatta társas életünket és ezzel együtt munkánkat is. Az új helyzet okozta sokk minden országot mélyen érintett, és ahogyan minden ágazatot, az építőipart sem kímélte. Egy olyan nagy építőipari vállalat, mint a STRABAG konszern is merőben új körülményekkel nézett szembe – akár az építkezésen, akár otthon, távolról dolgozva, akár az irodában.

Forrás: STRABAG

A Magyarországon több mint 3000 főt foglalkoztató konszern gazdasági életképessége, ezáltal a munkahelyek hosszútávú biztosítása érdekében nehéz döntések és kihívások elé került. Mégis az eltelt időszakban egyetlen munkahely sem esett áldozatul a pandémia időszakának. A globális rendkívüli helyzet ugyan elválasztotta egymástól a kollégákat és társadalmi távolságtartásra kényszerített mindenkit, mégis példaértékű összetartás és szolidaritás jellemezte a mindennapokat. A STRABAG mottója a TEAMSWORK. ezen rendkívüli időkben új értelmet nyert. Az építkezések, üzemek, irodák csapataival, megrendelőikkel és partnervállalataikkal közösen – mindennap új megoldásokat alkottak, hogy biztosítsák a kolléganők és kollégák egészségének megőrzését, valamint minden óvintézkedést és korlátozó intézkedést betartsanak és egyidejűleg teljesítsék szerződéseiket, hogy a vállalat működése akadálymentes legyen.

Forrás: STRABAG

A világot sújtó koronavírus-járvány hívta életre a STRABAG Mindennapok hősei: TEAMS WORK. kezdeményezését. Az építőipar egy percre sem állt le. Ez igen komoly küzdelmet jelentett nap mint nap a munkaterületeken. A „Mindennapok hősei: TEAMSWORK.” kezdeményezést, amely ebben a gyakran kétségekkel teli időszakban is pozitív és motiváló volt a kolléganők, kollégák számára.

Forrás: STRABAG

A szokatlan körülmények ellenére célja az volt, hogy összetartozásukat, szolidaritásukat és támogatásukat fejezzék ki képes beszámolóikkalk minden kolléganő és kolléga felé, hogy bemutassák az élet nem állt meg a STRABAG Magyarország tagvállalatai számára és számos hősük naponta telephelyeik, laborjain, műhelyein és munkaterületeik százain küzdenek személyes jelenlétükkel azért, hogy biztosítsák működésük alapjait. A kezdeményezés keretében minden telephely, munkaterület életébe, fejlődésébe és a koronavírus által okozott változások elleni küzdelembe nyújtottak betekintést munkatársaik számára.

Forrás: STRABAG

Címkék#Strabag

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában