szponzorált tartalom

2021.10.14. 15:46

Megéri-e online vásárolni az Electrolux Pure Q9 2 az 1-ben függőleges porszívót?

A takarítás a mindennapjaink fontos tevékenységei közé tartozik, ha még kisállat is van a lakásban, akkor a porszívó gyakori használata nélkülözhetetlen. A vezetékes eszközök megbízhatók, ugyanakkor sok a gond magával a vezetékkel, vagy nem elég, illetve, ha nem figyelünk oda, könnyen beletekeredünk, ezért célszerű vezeték nélküli, leginkább akkumulátoros készüléket használni. Cikkünkben a skandinávok egyik büszkeségét, az Electrolux márka televíziós reklámokból népszerű Pure Q9 2 az 1-ben függőleges, akkus háztartási gépét mutatjuk be.

Fotó: pixabay

Skandináv esztétika, emberközpontú tervezés

Tisztítsa meg és hagyja makulátlanul otthonát ezzel az Electrolux Pure Q9 akkus porszívóval. Az 5 lépéses ciklonhatású szűréssel és a nagy teljesítményű, 25,2 V-os akkumulátorral rendelkező porszívó minden tisztítási igényét kielégíti.

Élvezze a hosszabb, vezeték nélküli készenléti időt akár egy órás üzemidővel, és három energiabeállítás közül választhatunk, hogy lakását gyönyörűen tisztává varázsolja. A kényelmünk érdekében ez a porszívó egy praktikus memóriafunkcióval is rendelkezik, amely megkönnyíti a klasszikus beállításokkal való indítást.

Az egygombos bekapcsolónak és a kényelmes ergonomikus markolatnak köszönhetően könnyedén tudja a család bármely tagja használni. Ahogy körbetakarítja a helyiséget, a porszívó 7x LED-es fényszórói megvilágítják a felületet, így jobban láthatunk takarításkor szűk és sötét helyeken, például ágyak és kanapék alatt. A készülék önálló, elegáns kialakítása megkönnyíti a szüneteltetést és a tárolást a tisztítás befejeztével.

Ez a porszívó mindenhol hatékonyan tisztít

Az eszköz sehol sem hagy foltokat vagy szennyeződéseket, hiszen a tartozékként kapható többszintes fúvókával még a szőnyegen, fán, csempén vagy egyéb felületeken szintén jól tudunk takarítani vele.

A HEPA minőségű ötszörös nagy hatékonyságú szűrőrendszer eredményesen gátolja a másodlagos szennyeződést. Ötszörös szűrőmechanizmus, rétegleválasztás 99,9% 0,3-10 μm finom port tud szűrni. A szűrő egyszerűen mosható a gyors tisztítás érdekében. Ennek következtében kevésbé károsítjuk az egészségünket, mint a hagyományos porzsákok esetében.

Halk működés

A cső alakú kézi főegység zárt kialakítású, amely erős szívás esetén is elnyeli a nagy sebességű működés zaját, mely a legalacsonyabb sebességnél kevesebb, mint 50 decibel és a tisztítás során fellépő zúgás azonnal felére csökken. Ezzel a porszívóval öröm dolgozni, mert takarítás közben tudunk másra is figyelni és nem kell kiabálni, hogy beszélgethessünk. A hordozható berendezéseknél kellemetlen a hangos működés, emiatt nem hallottuk a televíziót vagy rádiót, illetve a telefonunkat.

Hajlékony kialakítás, könnyű porszívózás

A fogantyú 45°-ban, a rugalmas hegy pedig 90°-ig elforgatható. Behatolhatunk a sarkokba, az asztal széleibe és más nehezen tisztítható helyekre. A klasszikus pisztolyos porszívótól eltérően az alacsony súlypontú kialakítás 800 g könnyű vezérlést eredményez, szinte a kezünkhöz lett kifejlesztve!

Nagy teljesítményű akkumulátor a hosszabb üzemidőért

Három teljesítményfokozat közül választhatunk, és akár 60 percig is porszívózhatunk. Ha pedig valamiért félbe kell hagyni a takarítást, a memória opció elmenti az utolsó beállításokat, így ott folytathatjuk a tevékenységet, ahol korábban megszakítottuk.

Az innovatív és öntisztító Brush Roll Clean technológia

A Brush Roll Clean kefetisztító technológia egy gombnyomásnyira, szinte azonnal megtisztítja a készülék forgókeféjét a hajszálaktól. A pedál megérintésével a tisztítás automatikusan működésbe lép – még abban az esetben is, ha a berendezés nincs üzembe helyezve.

Összegzés

A svédek nem véletlenül büszkék az Electrolux márkára, ez a porszívó pedig különösen sok segítséget nyújt a rendszeres takarításhoz, függetlenül attól, hogy mekkora a helyiség, amit be kell járni vele. A hosszú üzemidő és a halk működés is magáért beszél. Vásárlás előtt célszerű alaposan körülnézni a közkedvelt hazai webáruházakban, és a garanciára is mindig figyeljünk oda, mert meghibásodás esetén sokat spórolhatunk vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában