Hirdetés

2021.10.05. 22:50

Bárki fizetheti hulladékszámláját online

Elektronikus számlázással és személyes ügyfélszolgálattal támogatja ügyfeleit az NHKV Zrt.

PR-cikk

kezes

Mindenki előtt nyitott a lehetőség, hogy papíralapú hulladékszámláját elektronikusan igényelje és online fizesse a Díjnet oldalán keresztül. Az ingyenes szolgáltatásnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen, online rendezheti a hulladékszámláját, amelynek előnye, hogy a hulladékszámlák a Díjnet rendszerén keresztül bármikor megtekinthetők és letölthetők, így azok átláthatóak, könnyen követhetőek.

A számlákat azonnal be lehet fizetni bankkártyával, okostelefonnal (iCsekk applikáció) vagy egyedi átutalás útján, csoportos beszedési megbízással és internetbankon keresztül is.

Ehhez 2 egyszerű lépést kell megtenni:

  • Regisztrálni a Díjnet oldalán. Amennyiben még nem rendelkezik saját Díjnet fiókkal, először REGISZTRÁLJON az oldalon.
  • Hozzáadni a saját szolgáltatók listájához az NHKV Zrt.-t.
  • A saját Díjnet fiókjába belépve, adja hozzá a szolgáltatók listájához az NHKV Zrt.-t. Ez az úgynevezett számlakibocsátói regisztráció, amelyhez szükséges előkészíteni egy 6 hónapnál nem régebbi hulladékszámlát, és az azon található adatokkal lehet regisztrálni. További információ és a lépések: www.nhkv.hu webcímen érhetőek el.

    A regisztrációt követően a következő számla már elektronikusan fog megérkezni, így a továbbiakban már nem fog hulladékot termelni a hulladékszámla.

    178 településen személyes ügyfélszolgálati pont

    Az NHKV Zrt. célja, hogy valamennyi igényt kielégítő ügyfélszolgálatot nyújtson, ezért 2021 tavaszától a telefonos és írásos ügyintézés mellett, a Magyar Posta és az MVM kijelölt ügyfélszolgálatain személyesen is intézhetik a hulladékszámlával kapcsolatos ügyeiket a fogyasztók.

    A kijelölt időpontokban többek között számlázás, pénzügyi rendezés és díjhátralék behajtásával kapcsolatos ügyek intézésére is lehetőség van, de akár a Díjnet regisztrációval kapcsolatos kérdéseket is feltehetik az érdeklődők.

    Fontos azonban, hogy a közszolgáltatók hatáskörébe tartozó feladatok ügyintézése továbbra is a megszokott módon, a közszolgáltatók ügyfélszolgálatán történik, ezért érdemes előre tájékozódni. A pontos ügytípus lista és a személyes ügyfélszolgálati pontok nyitvatartása megtekinthető az alábbi weboldalon: www.nhkv.hu.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában