szponzorált tartalom

2021.05.07. 17:04

Mondja el sikertörténetét!

Meséljen cégéről és a sikerhez vezető útról.

A Mediaworks Hungary Zrt. a Fejér Megyei Hírlap és a Dunaújvárosi Hírlap kiadója, olvasói igényeinek eleget téve májusban új magazinnal készül megjelenni, FÉRFIAK fókuszban címmel.

 

Különszámunkban olyan férfiakat kívánunk megszólaltatni, akik nem mindennapi eredményekkel büszkélkedhetnek. Érdekes és hétköznapi történeteket szeretnénk megosztani előfizetőinkkel, mely sokunk számára motivációt jelenthet céljaink eléréséhez! A kitartó munka mögött emberek vannak, akik szívesen mesélnek arról, miképpen indultak el a sikerhez vezető úton és mit tesznek akkor, ha épp nem munkával töltik az idejüket!

A magazin A4 formátumú, matt műnyomó papíron jelenik meg, a napilapok mellékleteként, továbbá olvasható lesz a feol.hu és a duol.hu hírportálon is.

Megjelenés: 2021. június 18.

Lapzárta: 2021. május 31. 15 óra

A hirdetések formai követelménye:

CMYK, min.300 dpi, JPEG/TIFF/PDF.

A 210*297 mm méretű hirdetéseket 5mm kifutóval kell ellátni. Igény esetén a megjelentetni kívánt agyagot megszerkesztjük, esetleges pr-cikk megírásához újságírót biztosítunk térítésmentesen!

 

Lapozza fel Komárom-Esztergom megyei kiadványunkat

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában