Hirdetés

2019.07.24. 01:00

Újra Nagy Kaland Napja a Sobri Jóska Élményparkban! (szponzorált tartalom)

A 10 éves Sobri Jóska élménypark július 19-i születésnapi rendezvénye után, augusztus 1-én negyedik alkalommal kerül megrendezésre, a NAGY KALAND NAPJA.

© Melczer Zsolt

Fotó: Melczer Zsolt

 

IV. NAGY KALAND NAP

JÓTÉKONYSÁGI NAP – A NAGYCSALÁDOSOK ORSZÁGOS EGYESÜLETÉVEL

2019 augusztus 1 – 10.00- 20.00

Sobri Jóska Élménypark

Kislőd – Vashámor

„SOBRI JÓSKA KÜLDETÉSE”

A 10 éves Sobri Jóska élménypark július 19-i születésnapi rendezvénye után, augusztus 1-én negyedik alkalommal kerül megrendezésre, a NAGY KALAND NAPJA.

A Nagy Kaland Napja a Sobri Jóska Bakonyi Kaland és Élménypark kezdeményezése először négy évvel ezelőtt szórakoztatta a leginkább rászoruló családokat. A cél akkor és azóta is az, hogy hosszú távon országos összefogást hívjon életre. Ahogy az elmúlt években, azúttal is 100 nagycsaládot hívnak meg a rendezvény szervezői egy NAGY KALANDRA. A park házigazdái számára fontos a társadalmi szerepvállalás. Immár negyedik alkalommal adnak lehetőséget száz nagycsaládnak, hogy ellátogassanak a parkba, ahol ingyen látja vendégül a családokat. Fontos üzenete a rendezvénynek, hogy a jótékonykodást szeretnék, ha más szolgáltatók is felvállalnák és akár országos összefogás is létrejöhetne. A program legfontosabb célja, hogy kalandokhoz, élményekhez jussanak olyan nagy családok (minimum 5 fő), akiknek nincsen módjuk, anyagi lehetőségük hasonló rendezvényeken, szabadidős kikapcsolódásokon való részvételre.

A kezdeményezés népszerűsítése érdekében ezen a napon a Nickelodeonnal közös programokat szervez a park. Itt lesz minden gyerek kedvence: Dóra, Spongya Bob és Marshall kutya a Mancs őrjáratból, valamint a park játékai mellett mindenki kipróbálhatja többek között a nagy Nickelodeon akadálypályát, az óriás kirakót és memóriajátékot.

A NAGY KALAND NAPJA rendezvényt hagyományteremtő jelleggel indította útjára a Sobri Jóska Élménypark, bízva abban, hogy országosan kedvező fogadtatásra talál és csatlakoznak majd a programhoz többen! Az elmúlt évek tapasztalatai alapján már biztosan elmondható, hogy a rendezvény hiánypótló a jótékonysági programok palettáján.

EGYÜTTMŰKÖDÉS A NAGYCSALÁDOSOK ORSZÁGOS EGYESÜLETÉVEL

Bár a NOE tagjainak életében a nagycsaládos mindennapok, a sok gyermek már önmagában is elég nagy „kaland”, azért az élet másféle izgalmai is vonzzák őket, úgy a kicsiket, mint a nagyobbakat. Ezért is örülnek annak, hogy a Sobri Jóska Kalandpark – nevéhez illően – „betyáros” módon vendégül lát száz családot, mintegy hatszáz embert, nagycsaládos szülőt és gyermeket a Nagy Kaland Napján.

Nagycsaládosok Országos Egyesülete

Az 1987-ben alakult Egyesület jelenleg az egész országban több mint 250 helyi közösséggel, hetvenezer taggal, és mintegy 14.000 tagcsaláddal rendelkezik. Az országos munkát hét regionális központ segíti. Önkéntesek száma megközelíti az 1500 főt. A NOE a családos közösségépítésen és értékőrzésen túl – melynek középpontjában a házasság és az élet védelme, az anyaság tisztelete áll – ellátja a családok érdekvédelmét és országos, valamint helyi rendezvényein vidám kapcsolatépítésre, szórakozásra is lehetőséget nyújt.

A Balatontól csupán félórányi utazásra levő kalandparkban sportolhat, játszhat egyszerre a család minden tagja, gyerek és felnőtt. A legnépszerűbb játékok egyike a bobpálya és a hazánkban egyedülálló, 1000 méter hosszú óriáscsúszó pálya. A Megazipline 120 méternyi szintkülönbségen repíti át az adrenalin szerelmeseit a kalandpark közepén található tó felett, akár 80 kilométeres sebességgel. Az attrakció földközeli repülési élményt nyújt, de emlékezetes perceket szerezhetnek a vendégek a víziparadicsomban sok más, közel harminc féle játék, ügyességi és szórakoztató eszköznek, a Szuperhősképzőnek köszönhetően.

Itt van az ország egyik legizgalmasabb drótkötélpályája is, ahol mindenki kipróbálhatja a saját életkorának, erőnlétének és bátorságának leginkább megfelelő játékelemeket, akár már az óvodás kortól. Több napon át kalandozhatnak a parkban a családok, hiszen szállást ugyancsak kínál a park. A szállóvendégeket apartmanok, faházak és a kemping várja.

A kalandpark játékai közül kedvencnek számít a vízi élménypark, a Nautic Jet-hajócsúszda, a hófánk pálya. Van mászófal, vízi akadálypálya, űrkarika, játszóvár, euro bungee trambulin, lézerharcot vívhatunk, vár minket a vízidodzsem, a vízigömb. Egyedülálló, hogy a nyári kánikulában mindenki megmártózhat, úszhat a tóban, amelynek közepén egy romantikus kis „étterem-szigeten” pihenhetnek, ahol akár még esküvőt is lehet tartani.

Sobri Jóska Élmény –és Kalandpark –

Cím: Kislőd – Vashámor

GPS: N 47.13134° E 17.62893°

Bízunk benne, hogy Ön is részese lesz a Nagy kalandnak és támogatja ügyünket!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában