Hirdetés

2018.07.11. 17:56

Miért szeretik a kezdő vállalkozók Lenovo Ideapad-ot (szponzorált tartalom)

Ma már egyre divatosabb vállalkozások jönnek létre, szinte a semmiből. Ezek az általában fiatalok által alapított kis formációk az úgynevezett start up-ok, amelyek a kezdő vállalkozások egyik legelterjedtebb formáivá nőtték ki magukat az elmúlt évek során. Az elsősorban – de nem kizárólagosan – informatikai rendszerekkel és valamilyen programozással, mobilfejlesztéssel vagy webfejlesztéssel kapcsolatos digitális vállalkozások tőkéjüket önerőből, ismerősöktől, a közösségtől vagy valamilyen befektetőtől szerzik.

 

Számukra igen fontos, hogy a munkájuk precízen készüljön el, megbízható helyen tárolódjon és időre elkészüljön, ezért a munkaeszközeiket is gondosan megválogatják. Az USAnotebook szakértőnk beszámolói alapján, a gyakorlat azt mutatja, hogy a legközkedveltebb laptop márka a kezdő vállalkozók körében a Lenovo Ideapad. Nem csak a cégvezetők számára hasznos konfigurációkról van szó, hanem a fejlesztők és a csapat minden más tagja számára is kiemelkedő stabilitást nyújtó készülékekről, amelyekre biztonságban építhető egy sok 100 milliós cég is.

Minden program imádja az új Lenovokat!

A különböző operációs rendszerek mind gond nélkül telepíthetőek és futtathatóak – akár egymással párhuzamosan is – ezekre a különleges irodai számítógépekre, amelyeket kimondottan az üzleti szféra számára fejlesztettek ki. A Linux vagy Windows operációs rendszerek alatt, bátran készülhetünk egy-egy prezentációra a PowerPoint programmal, írhatunk beszámolókat és jelentéseket a Worddel vagy éppen statisztikai adatokat és éves kimutatásokat készíthetünk az Excel táblázatkezelővel. A levelezésünkhöz használhatunk akár Mozzilla Thunderbird-öt még az internetes böngészéseket a szupergyors Google Chrome böngészőre bízhatjuk.

A Lenovok ereje azonban nem csak egy egyszerű irodai vagy otthoni laptop teljesítményét éri el. Ezért a hagyományos adminisztratív munkákon kívül komolyabb feladatok is elvégezhetőek vele. Telepíthetünk rá különböző szervereket, fejleszthetünk mobilra vagy webre, alkalmazásokat, weboldalakat készíthetünk, asztali alkalmazást írhatunk de akár grafikai munkákat vagy marketing szövegeket is kreálhatunk a sokoldalú és nagy tudású készülékeken. A strapabíró és megbízható gépek a cégvezetők számára éppen olyan jó társak lesznek, mint a support-osok, a helpdeskes-ek vagy a sales-eseké.

A Lenovo IdeaPad már 80.000 forint alatt is elérhető

A különböző cégformák közül talán éppen a kezdő vállalkozások azok, akik a kezdetben saját eszközökre nem igazán tudnak milliókat és milliárdokat költeni, ezért a minél kedvezőbb áron kell maximalizálniuk a teljesítményt. A Lenovo IdeaPad családja pont egy ilyen optimális ár-érték arány határt szabott meg, a bevezető árkategórián is elérhető termékeivel. A legkedvezőbb Lenovo IdeaPad AMD E-Series 1.5Ghz processzorral, 4GB memóriával, 500 GB merevlemezzel, 15,6”-os fényes, LED kijelzővel és egy ATI Radeon R2 M330 2GB grafikus kártyával vannak felszerelve és két év garanciával szállítják őket.

Az alacsony ár tehát nem jelent egyet a minimális teljesítménnyel, ráadásul a közép árkategóriás Lenovo IdePad-ek is tökéletes teljesítményt nyújtanak minden alkalmazáshoz és programhoz. Az igazi erős Lenovo IdeaPad, azonban minden irodai gépet maga mögé utasít. A Lenovo IdeaPad 720s a legújabb generációs Intel Core i7 processzorral kapható, 8 GB memóriával és 256 GB SSD-vel, amelyet egy nVidia GeForce MX150 videokártya támogat és egy előre telepített Windows 10-es operációs rendszert is kapunk a laptophoz. Ezek a gépek igazi hűséges társaivá válnak majd a sikeres üzletemberek mindennapjainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában