szponzorált tartalom

2018.05.10. 13:12

Nézze élőben a jövő sztárjait a Puskás–Suzuki-kupán! (x)

A Puskás Akadémia és a Magyar Suzuki Zrt. május 17. és 21. között tizenegyedszer rendezi meg a Puskás–Suzuki-kupát, Európa egyik legjelentősebb utánpótlás-seregszemléjét.

Az U17 korosztály (2001. január 1. után születettek) számára megrendezett tornán az idei évben a rendező Puskás Akadémián, valamint Puskás Ferenc játékosként vagy edzőként szolgált egykori klubjain (Budapest Honvéd, Real Madrid, Panathinaikosz) kívül ott pályára lép a Bayern München, a Sporting Lisszabon, valamint a KRC Genk is, és első dél-amerikai csapatként vendégünk lesz Brazília legnépszerűbb klubja, a Flamengo is.

A Puskás–Suzuki-kupára a belépés ingyenes, a jegyek a Pancho Aréna jegypénztáraiban, valamint a kinti pályákon lévő mérkőzések esetében a hostesseknél vehetők fel. Amennyiben többedmagával szeretne kilátogatni a rendezvényre, csoportos (50 fő felett) jegyfoglalásáért kérjük, írjon a [email protected] e-mail címre.

A torna zárónapja május 21-én, pünkösdhétfőn lesz, az izgalmas mérkőzéseken kívül azért is érdemes lesz családostól szurkolni, mert a gyermekeket színes, futballal kapcsolatos programokkal, népi játékokkal, valamint meglepetésekkel várjuk!

A tájékoztatás nem teljes körű, további információért érdeklődjön a www.puskasakademia.hu weboldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában