HIRDETÉS

2018.02.22. 01:00

Tények és tévhitek, amit eddig nem tudtál a végleges lézeres szőrtelenítésről (x)

Tudtad, hogy átlagosan 72 napot töltünk lábaink borotválásával életünk során?

Nem véletlenül tűnik olyan sok időnek, míg leborotváljuk lábainkat, egy brit kutatás szerint körülbelül 1728 órát töltünk csak ennek a testrészünknek puhává tételével. Szerencsére ma már van rá mód, hogy végleg megszabaduljunk a kellemetlen szőrszálaktól azokon a területeken, amiket rendszeresen borotválunk. Erre tökéletes megoldást jelenthet a végleges, diódalézeres szőrtelenítés, amellyel kapcsolatban még mindig számos tévhit kering. Most összeszedtük az 5 legfontosabb tényt, amit a lentiekben meg is cáfolunk.

1. Mindegyik eljárás ugyanazt az eredményt nyújtja. Sajnos nem igaz, mivel – bár egyaránt lézeres technológiák – az IPL és a diódalézeres szőrtelenítés is más-más végeredménnyel jár. Utóbbi biztosítja a legnagyobb hatékonyságot, ugyanis a villanófénnyel ellentétben a bőr mélyére hatolva pusztítja el a szőrtüszőket.

2. A kezelés bárkinél megkezdhető. Fontos, hogy ne dőljünk be olyan ajánlatnak, ahol a biztonságra nem fordítanak kellő figyelmet. A lézeres kezelések előtt elkerülhetetlen a bőr-és szőrtípus, egészségügyi állapot felmérése és az esetleges kizáró okok megtalálása.

3. A kezelést bárki elvégezheti. Bár nem szükséges hozzá szakirányú végzettség, mégis a legcélszerűbb, ha olyan központot választasz, ahol tapasztalt kezelőnővérek végzik a szőrtelenítés, akik az egészségügyi szempontokra is fokozott figyelmet fordítanak.

4. Az eljárás fájdalmas. Régebbi módszerek tényleg fájdalmasak voltak és végleges megoldást sem nyújtottak, manapság azonban a diódalézerrel történő szőrtelenítés egyáltalán nem okoz fájdalmat és véglegesen megszabadulhatunk a nemkívánatos szőrszálaktól.

5. A gyantához hasonlóan heteket kell várni, amíg kinő a szőr. Ez a tévhit egyáltalán nem helytálló, éppen ellenkezőleg! A lézeres szőrtelenítése lényege, hogy a 8 alkalmas kezeléssorozat alatt az adott területet folyamatosan borotváld.

A Várkörúton található Aestheticában nyugodtan ránk bízhatod magad, hiszen berendezéseinket a legfejlettebb technológia jellemzi, kizárólag diódalézeres eljárással dolgozunk, kezelőnővéreink egészségügyi végzettséggel és nagyfokú tapasztalattal rendelkeznek. A diódalézeres technológia sajátossága, hogy a lézer energiája rendkívül magas hullámhosszon, célzottan jut, majd nyelődik el a szőrtüszőkben, véglegesen pusztítva el azokat. Az energiaszint szabályozható, így szinte minden bőrtípus és szőrvastagság esetén biztosítható a hatékony kezelés.

Bejelentkezés a www.aesthetica.hu weboldalon vagy a +36 (80) 374-606-os telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában