Polgárdi

2016.09.16. 11:09

Negyvenféle szűrővizsgálat és best body aerobic a városházánál

Polgárdi– A városi egészségnapra egészségkamion érkezett, megnyílt a virtuális 3D anatómiai mozi sátor, a résztvevők egészségkönyvet kaptak kézhez, tornáztak.

V. Varga József

A hétvégi egészségnapon egy átfogó szűrővizsgálatokat végző kamion érkezett a településre – tájékoztatta lapunkat az önkormányzat részéről Héja Ágnes, az egyik fő szervező. A legalább negyvenféle szűrővizsgálat sorában szív- és érrendszeri kockázat vizsgálat, tüdőgyógyászati szűrés, teljes testanalízis, testműködés ellenőrzés is szerepelt.

A pódiumon Katus Attila világbajnok bírta mozgásra a hölgyeket   Fotó: Polgárdi TV


A kamion egész nap teljes kihasználtsággal működött. Reggel zumbával kezdődött a program, majd Katus Attila aerobic világbajnok, edző, életmód tanácsadó bírta mozgásra a látogatókat, valamint a BSI futónagykövete, Lengyelné Varga Szilvia tartott funkcionális edzést. Asztalitenisz és 11-es rúgó verseny is várta a résztvevőket, a győztesek egészséges termékekből álló csomagot kaptak, a legkisebbeket pedig légvár várta a városháza parkolójában.

A helyi civil szervezetek egészséges ételeket kínáltak, a kóstolón nagy keletje volt a különböző zöldség- és gyümölcssalátáknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!