Polgárdi

2016.11.11. 11:00

Polgárdi: Sportból a legtöbbet!

Polgárdi – A Sportból a legtöbbet! pályázat keretében még szeptemberben elkészült az iskola tornacsarnokának új műanyag burkolata, melynek ünnepélyes átadását a héten tartották.

V. Varga József

Kárpátiné Frank Éva, a Polgárdi Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója örömmel számolt be arról, hogy még az ősz elején befejeződtek a tornacsarnok felújítási munkái. A csarnok műanyagpadlóját korszerűre cserélték, s a pálya felfestése is megtörtént. Mindezt pályázati forrásból finanszírozták.

Megkezdődött az iskolában az új sportág, a floorball bevezetése
Fotó: az iskola

Önerőből lefestették a falakat, és a rosszul záródó ablakokat is megjavították, így minden adott ahhoz, hogy az iskola diákjai és a városi egyesületek tagjai biztonságos sportolhassanak. Megkezdődött az új sportág, a floorball (a jégkoronghoz hasonló, skandináv eredetű, tornateremben játszható labdajáték) bevezetése, és természetesen folytatódnak a hagyományos asztalitenisz és labdarúgó foglalkozások is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!